Hep aynı kanalları izleye izleye fikirlerine zorla katılıyorsunuz farkında bile değilsiniz .


Bu ülkede yıllarca yasaktı zaten 1 Mayıs Taksim kutlamaları , farklı yerlerde farklı şekillerde kutlanıyordu . Hep bu karmaşalar yaşanıyordu çünkü işçi haklı devlet haksız . Bunu ben de söylemiyorum 2010 2011 de bu hükümet kendi söyledi işçiye bu taksimi kapamak zulümdür dedi ve kutlamaların Taksimde yapılması iznini verdi. Bayram gibi geçti 1 Mayıs halaylar oyunlar sloganlar tertemiz olaysız eğlenceli bir şekilde kutlandı.

Yani hükümet devlet buna izin verdiğinde tertemiz kutlanıyor hiç bir olay çıkmıyor, hükümetler eskiden komünizm korkusundan şimdide karşıt görüş görmeye dayanamadığından izin vermiyorlar insanlarda haklı olarak sen izin vermesen de ben oraya gireceğim diyor .

Bakın bakalım 2011 de bu hükümetin Taksimi açmasyla 1 Mayıs nasıl sornsuz geçmiş kendiniz görün : http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/05/01/1.mayis.bayram.havasinda.gecti/615071.0/

Yani insanlara da hak verin her ne görüşten olursanız olun az bi durup düşünün . 2011 de Taksime çıkış sserbestken tek bir olay olmamış kimse hiç bir şey zarar vermemiş. Dmek sorun insanlarda değil hükümette. Çünkü bunların karışmadığı alanlarda hiç bir sorun yok.

Hemde bu gün kandil. Bıraksalar insanlar 2 halay çekse 2 slogan atacaksa atsa sonra çekip gitsler ne olacak yani taksimi mi yiyecek bu insanlar.