Hocam dediğim gibi, hostlarda elbet 10K hit varsa hepsi biyerde sorun çıkartır. 1 hafta 1 ay ses çıkarmazlar ama biyerden sonra diğer müşterileri korumak için sizi gözden çıkarırlar. VPS/VDS almanızı öneririm. Forumlarda konu açın, uygun fiyata VPS/VDS sağlayacak bulursunuz emin olun.
Ek olarak: Yada sizinde belirttiğiniz gibi bazı önlemlerle kapatmak yerine, yavaşlamalara yol açabiliyor. Sizde demişsiniz yavaş diye.
Digitalocean bakın, benim 3 tane VPS'im var. 1 GB ramli al, baktın yetmiyormu panelde 1 tuş var basıyon hop bir üst VPS 'e geçiriyor seni sitenle beraber paketinde büyüyor istersen düşürüyon geriye.
Ek olarak: Yada sizinde belirttiğiniz gibi bazı önlemlerle kapatmak yerine, yavaşlamalara yol açabiliyor. Sizde demişsiniz yavaş diye.
Digitalocean bakın, benim 3 tane VPS'im var. 1 GB ramli al, baktın yetmiyormu panelde 1 tuş var basıyon hop bir üst VPS 'e geçiriyor seni sitenle beraber paketinde büyüyor istersen düşürüyon geriye.
Öncelikle teşekkür ederim. Fakat benim sizden asıl istediğim 10k hitli bir forumdan nasıl para kazanılır?