Byboo adlı üyeden alıntı

Bunu kaldırabilecek Host var, hatta bu öneri de Alastyr den geldi, Buradaki sorun şu galiba, Sen Alastyr ile sorun yaşamadığın için, Bizde mi sorun yaşamayalım ne saçma birşey bu, Ayrıca konu da belirttik, Sen yaşamadıysan BEN YAŞADIM VE SORUNUMU DİLE GETİRİYORUM. sen sorun yaşamadıysan sende öneri de bulun, kimse sana arkadaş yanlış yazıyorsun mu diyor? herkes yaşadığı sorunu yazmalı ki, hosting alacak kişi ona göre ölçsün biçsin, iyi ya sen sorun yaşamadın diye herkes oraya gitsin,, Ayrıca bu hitleri kaldıracak hosting de var, diyorum ve daha fazla uzatmıyorum


Tamam kardeşim bir şey demiyorum. Fark ettiysen ben burada Natroyuda savundum ki ben Natrodan host aldım ve 2. haftasında iade etmiştim.
Netinternette arkadaşım var memnun. Alastyr kullanıyorum ordanda memnunum.
Ha Natrodan niye ayrıldım, paneli çok saçma geldi cPanel istediğim için ayrıldım.

10K hiti kaldıracak host muhakkak vardır ama fiyatıda muhakkak fazladır. Aylık 170 TL 'ye de hosting var bu örneğin 30-50K yıda kaldırabilir. Fakat yıllık 100 Liraya bunu beklemeyin yani.

kramper adlı üyeden alıntı

Öncelikle teşekkür ederim. Fakat benim sizden asıl istediğim 10k hitli bir forumdan nasıl para kazanılır?


Hocam valla wordegoyu falan deneyin, w*rez siteler pek yönetmedim bir kaç tane yaptım zamanında büyütüp sattım onlarada reklam alma gereksinimi duymamıştım. İlerde satınca zararını karşılamıştı. Bu konuda forumda konu açarak diğer arkadaşların tavsiyelerini alabilirsin.