Yahu bi defa kendin FİRMALARI KARALAMA diyorsun, gelmişsin natro şöyle böyle diyorsun, Bunları Bırak sen, Natro iyimi kötü mü, Oradan Hostingi alacak Kişi / kişiler Karar versin, Burada amaç Konu başlığını açan arkadaş , iyi bir firma arıyor, Firma ararken 10 K hitli bir sitesi için firma arıyor, ve dediğim gibi Alastyr CPU konusunda cimri diyorum ve % 12 CPU nedir yahu? bana Sen Şuan Alastyr hariç Başka bir firma bul hadi CPU Sınırı 12 olan ? Bul o zaman haa Sen haklısın diyeceğim, Konuyu Başka yere çekme, ben Alastyr ile yaşadığım Sorunu dile getirdim yazdım çizdim, Gelmişsin yok karalama yok böyle yok şöyle, Kendinize gelince, istediğiniz firmayı karalarsınız
Yav arkadaşım ya ben anlatamıyorum yada sen anlamıyorsun neyse uzatmaya gerek yok. Ben nerede Natoryu kötüledim, panelini beğenmedim alıştığım cPanel için ayrıldım natrodan dedim sen nereye bağladın ben natroyu kötülüyoruma çektin konuyu arkadaş. Nese 10K hiti, yıllık 100 lirayla kaldıracak firma varsa buna güveniyorsa benimle iletişim kursun arkadaş.
NOT: Bunu kaldıracak firma, lütfen iletişim kurmadan önce 10K hitde sitenin yavaşlamayacağını garanti etsin bana. Ödemeyi peşin yapmayacam deneyecem önce.
Ek Olarak: Uzatmıyorum konuyu, beni tanıyan tanıyordur zaten. Şu güne kadar kimseye boş yere şunu yapma şunu yap dememişimdir. Ha ben bu konuda,
Natro+Netinternet+Alastyr hiçbirini kötülemiyorum hepsi harika firmalar. Türkiye'deki en başarılı firmaların arasındalar. Ben arkadaşa Kullanım Sözleşmesini okumamak diye bir saçmalık yoktur, okusanda okumasanda kabul ediyorsun manasında yazdım. Arkadaş böyle saçmalık olmaz dedi tartışma çıkarttı.