kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Yerli firmalardan wordego ve reklamstoredan alabilirsin. Yabancı firmalardan adsense dışında bilemiyorum kullanmadım hiç.

Adsense kullanıyor da buna alternatif olarak başka reklamlarda koymayı düşünüyorsan bence tek adsense yeterli ama sen bilirsin tabiki. Adhood tıklama başı genelde 0.10 verir arada 0.05e falanda düşebiliyor, 1000 gösterimede 0.01-0.02 veriolardı bazen, + sayımları yanlış ve gereksiz&kafalarına göre kesinti yapıyolar. Müşteri hizmetleri tutarsız kafasına göre takılıyolar bazen günlerce muhatap bulamıyorsun bazen tak diye 24 saat içinde sorununla ilgileniyorlar. Kaldıki onlarca kişi bu firmadan parasını alamadığını yada çok fazla kesinti yapıldığını söylemekte. Adhood kesinlikle tavsiye etmem onu kullanacağına ya boş bırak ya da kamu spotu koy daha iyi :)

Wordego hakkında genelde iyi şeyler söylenir, bir ara kullanmıştım tıklamaya para vermiyor, gösterime para veriyor ama mesela bir sayfada 3 reklam koyarsan bu reklamların hepsi gözükmüyor çoğu zaman.. Değişik bir durum söz konusu ama eğer çok fazla sayfa gösteriminiz oluyorsa wordegoyu deneyebilirsiniz bir sayfaya 2 reklam alanı koyarak.. parasını alamayan duymadım hiç wordegodan.

Onun dışında reklamstore kullanmadım ama iyi bahsedilir ödemeler ve kurumsallık bazında ortalama üstü bir yerde onada bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla diğer bazı kriterler dışında reklamstoreda günlük 20-30k arası bir sayfa gösteriminiz oluyorsa kabul ediyordu.


Verdiğin engin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim kardeşim. Şuan Werdego'ya kayıt oldum bir deneyeceğim eğer randuman alamazsam diğerlerini incelerim :)