kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Amatör takılıyorum bende hocam engin değil sığ henüz ;) , adsense kabul edilmeden adhood ile wordego denemiştim. Adhood çok güvensiz ve yalan bir firma geldi bana.. Wordegodan büyük beklentilerim vardı ancak bahsettiğim gibi sayfaya 3 reklam koymuştum çoğu zaman reklamlar gözükmüyordu, reklam gösterim oranı diye bir şey var wordegoda ilk gün %90 üstündeyken ilerleyen günlerde bu oran %30a kadar düşmüştü, wordego destek ekibine bu sorunu bildirdiğimde sayfamın yavaşlığından dolayı kullanıcılar reklamlar gösterilemeden(yüklenmeden) çıkıyorlardır sayfadan denmişti ama yavaşta olsa misal 1-2dk sonra sayfa tamamen yüklensede yine gözükmesi lazım ama gözükmüyordu çoğu zaman.. ama bu sorunu 2 reklam alanı kullanarak ve sayfalarınızın açılış hızını yükselterek aşabilirsiniz. Reklamstore içinse başvurmuştum ama reddedilmişti sebebini sorduğumda şunu yollamışlardı. (buldum şimdi gelen maillerden tam olarak ekleyim buraya cevabı ;) )



Allah'tan tekil ziyaretçi kotası koymamış :D galiba elit sitelere reklam vermek gibi bir amaçları var. Sayfa açılış hızı konusunda baya bir optimizasyon yaptım sorun olacağını sanmıyorum inşallah iyi olur :)

Ek Olarak: Websitesi ekle bölümünden ekledim fakat şuan görünmüyor. Werdego'nun onayından sonramı Web Sitelerim bölümünde aktif oluyor acaba?