minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Ben zaten aşırı iyi bir site olmasını istemiyorum. Giderek gelişen, ortalama 10 K hiti olan bir indirme sitesi olmasını istiyorum. Ayrıca 3 ay içinde 1000 TL'lik çalışma yaptıracağım. Özel tema + SEO için. Peki bu durumda ne olur?

Aynı kulvarda sayılırız, hocam aşırı boş zamanınız ve deneyimli bir ekibiniz olmalı, tüm teknoloji ve yazılım firmalarını avucunuzun içi gibi bilmeniz gerek. Türk sitelerinden alıntı ile birşeyler eklemeye çalışıyorsanız bence bu işi şimdiden bırakın. Herşeyi yabancı sitelerden %100 çeviri ile ( bunuda sadece referans alarak ) kendiniz eklemeniz gerekli.

Günlük en az 20 ürün girişi yapmış olmalısınız ve bu ürünler ilk sizde olmalı ve ayrıcada benzersiz tanıtım yazıları olmalı. Linkleriniz sürekli sağlam olmalı ve bunun takibini yapacak ekibiniz olmalı.

Size tavsiyem en az 4 kişilik sağlam bir ekip kurun. 1 seneden öncede siteye Domain+host masrafı dışında kuruş harcama yapmayın. Özgün olun, googleda arama yapınca çıkan oyun ve yazılımlara değil çıkmayanlara odaklanın ;)