Hocam benim en iyisi olmak gibi bir planım yok zaten. Günlük 10 K civarı hitle yeter de artar. Aylık 1000 TL civarı kazandırsa bile yeterlidir benim için.
Bir defasında 1000 program yüklü hazır bir script kurmuştum. Aradan epey zaman geçince kendiliğinden hiti artmaya başlamıştı. Tamindir, Gezginler vs Türkiye'nin en büyük program indirme siteleri varken sizin sitenize ziyaretçi gelmez demek olmaz. Her web sitenin 1. sırada çıkan kelimeleri olur. Başlarda denk gelmeyebilir ama zamanla bir yerlere gelir. Mesela en çok eklenen içeriklerden biri olan ve adına yüzlerce site açılmış olan Wordpress kelimesini bilmeyen yoktur. Bu halde bile herkes yeteri kadar ziyaretçi çekebiliyor kendi sitesine. Hem sitenizin alan adında da indir kelimesinin geçmesi size fazladan avantaj veriyor. Bir de blog bölümü açıp programların kurulumları ve kullanımları hakkında da detaylı bilgiler verirseniz tadından yenmez. Ama sabır, zaman ve emek lazım.
Başlangıçta 1000 TL gibi bir miktar para harcamak istiyorsanız acele etmeyin. Site içeriğiniz binlere ulaştığında ister istemez program indirme sitesi ile alakalı eksiklikleri daha iyi öğrenmiş olursunuz. Bir program indirme sitesi için gerekli olanlar nelerdir diye sorsam en iyi cevabı verecek kişi program indirme sitesi sahibi olan kişiler olur. Dikkat ederseniz büyüyen sitelerin büyük çoğunluğu bir süre sonra site tasarımının yetersiz olduğunu düşündüğü için tasarımını değiştirir ve daha iyi bir site tasarımı kullanır. Eğer bu işin içinde biraz zaman geçirirseniz sitenin eksikliklerini daha iyi öğrenir ve doğru yerlerde para harcarsınız.