emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhabalar.
Pingleme nedir?
Bir arkadaşım, google'de üst sıralara çıkmada ve alexa backlink kazanmada çok işe yaradığını söyledi.
Tam olarak açıklayıp, en iyi ping sitelerini veya yöntemlerini açıklar mısınız?
Ve imleme sitelerinden ne farkı vardır?
Teşekkürler.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Pingleme siteleri arama motorlarını sitenize ya da yazınıza çağıran sitelerdir diyebiliriz.
http://pingomatic.com/ en başarılı pingleme sitelerinden biridir.
E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Teşekkür ederim. Bu siteler ile neleri pinglemeliyim, sitedeki konuları mı yoksa mesela forumda vb gibi yerlerde sitenin linkini koyduğum yerleri mi?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arama motorlarının nereye gelmesini istiyorsanız orayı.
Mesela blog siteleri yeni yazılarını pinglerken forumlarda yeni açılan konular pinglenir.
Ancak dilerseniz aldığınız backlinklerin bulunduğu sayfaları da (siteleri değil) pingleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Adem Altan adlı üyeden alıntı
Arama motorlarının nereye gelmesini istiyorsanız orayı.
Mesela blog siteleri yeni yazılarını pinglerken forumlarda yeni açılan konular pinglenir.
Ancak dilerseniz aldığınız backlinklerin bulunduğu sayfaları da (siteleri değil) pingleyebilirsiniz.
Hm anladım peki, mesela ben tumblrda sitemin linkini girdim, fakat hala alexa backlink olarak gelmedi, onu pinglemem alexa backlink olarak bana döner mi?
Birde imleme sitelerinden farkı nedir?
Ek Olarak:
emre7 adlı üyeden alıntı
Hm anladım peki, mesela ben tumblrda sitemin linkini girdim, fakat hala alexa backlink olarak gelmedi, onu pinglemem alexa backlink olarak bana döner mi?
Birde, bu sitede, homepage ile rss istiyor :)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Biwebmaster adlı üyeden alıntı
Tumblr'i backlink kaynağı olarak düşünmek yerine imleme olarak düşünürsen daha iyi olacak. Bir backlink için bu kadar uğraşmana değmez :)
Hm ya, bana backlink lazım, ücretsiz backlink alabileceğim yerler yok mu? Bu ping ile imleme arasındaki farkı da anlamadım. Tam olarak açıklar mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
emre7 adlı üyeden alıntı
Ek Olarak:
Birde, bu sitede, homepage ile rss istiyor :)
Alexa backlink ayrı bir konu. Alexa botlarını ayrıca çağırmak gerekebilir :) Pingomatic çağırmıyor sanırım.
İmleme sitelerinin amacı da kısmen aynıdır ancak bir farkla. İmleme siteleri kendi bünyelerinde linkleri paylaşır sonra da botları çağırır.
homepage: site adresiniz =
http://www.ademaltan.com.tr
rss: Feed adresiniz =
http://www.ademaltan.com.tr/feed
Wordpress rss adresi genelde aynıdır ancak farklı yapılarda farklı adresler olabilir.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Adem Altan adlı üyeden alıntı
Alexa backlink ayrı bir konu. Alexa botlarını ayrıca çağırmak gerekebilir :) Pingomatic çağırmıyor sanırım.
İmleme sitelerinin amacı da kısmen aynıdır ancak bir farkla. İmleme siteleri kendi bünyelerinde linkleri paylaşır sonra da botları çağırır.
homepage: site adresiniz =
http://www.ademaltan.com.tr
rss: Feed adresiniz =
http://www.ademaltan.com.tr/feed
Wordpress rss adresi genelde aynıdır ancak farklı yapılarda farklı adresler olabilir.
Hm anladım, çok sağolun, alexa backlink kazanmam için ne yapmalıyım? Çok soru sordum ama :)