-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger tema yapmak için önce html css ve xml bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Blogger tema yapımı diye bir tabir var ama bu tabir aslında yanlış. Çünkü tema özellikle blogger için yapılmaz. Önce tasarlanır, sonra html-css'e dökülür. Sonrada blogger'a entegre edilir.
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler hocam :)
Mert Can Eyriyer adlı üyeden alıntı
Blogger tema yapmak için önce html css ve xml bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Blogger tema yapımı diye bir tabir var ama bu tabir aslında yanlış. Çünkü tema özellikle blogger için yapılmaz. Önce tasarlanır, sonra html-css'e dökülür. Sonrada blogger'a entegre edilir.
Html / css bilgim var hocam elimden geldiğince kodlama yapabiliyorum. Kendime basit bir tasarım kodladıktan sonra bu tasarımı entegre etmeye çalışacağım. Bir yerden başlamak lazım sonuçta :)
birkaningunlugu.blogspot.com | Birkan'ın Günlüğü
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haklısın ve xml dosyalarını bir karıştır yapısını çözmeye çalış. Bu arada ufak bir ipucu vereyim ama doğruluğu konusunda garanti vermiyorum(bu güne kadar ki blogger konusunda edindiğim bilgiler ile söylüyorum). Sanırım b:skin kodları bir temanın style dosyası ile uyuşuyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mert Can Eyriyer adlı üyeden alıntı
Haklısın ve xml dosyalarını bir karıştır yapısını çözmeye çalış. Bu arada ufak bir ipucu vereyim ama doğruluğu konusunda garanti vermiyorum(bu güne kadar ki blogger konusunda edindiğim bilgiler ile söylüyorum). Sanırım b:skin kodları bir temanın style dosyası ile uyuşuyor :)
Bu güne kadar birçok tema inceledim ve dediğiniz gibi sanırsam style dosyasıyla alakalı, zaten skin dış görünüş anlamına geliyor.
senisende
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Borsa, Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nasıl yok ya google'de bi ton bilgi var araştır biraz.. Ayrıca youtube'de adamlar videolu anlatmış Türkçe kaynak bulamıyorsan ingilizce kaynakları araştır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
senisende adlı üyeden alıntı
Nasıl yok ya google'de bi ton bilgi var araştır biraz.. Ayrıca youtube'de adamlar videolu anlatmış Türkçe kaynak bulamıyorsan ingilizce kaynakları araştır.
Hocam yaşım 15 bu yaşta tahmin edersiniz ki süper derecede ingilizcem yok, Türkçe kaynağa ihtiyacım var. Araştırma yaptım zaten fakat bulamadım düzgün bir kaynak. Suç işlemişim gibi konuşmayın lütfen burada sadece yardım istedim ve arkadaşlarda gerekli cevapları verdi. Yorumunuz için teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten kodlamayla birlikte İngilizce'mi de geliştiriyorum. Türkçe bir metni İngilizce'ye çevirebiliyorum fakat sorun İngilizce'den Türkçe'ye çevirmekte :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Kusura bakma da yaşla ne alakası var bu işlerin?