tam psikopatlara göre bir mekan değil. her girenin psikolojisi de bozulmaz. deepweb düşündüğünüz gibi her girene kötü şeyler yapan bir ağ değil.
böyle düşünülmesinin sebebini girenlerin direk hidden.wiki'ye bakıp orda bir kaç linke tıklayıp bir grup lanet site ile karşılaşmaları olarak görüyorum. ince ve titiz bir çalışmayla ve sabırla deepweb'de bulamayacağınız şey yoktur. sadece bazılarını bulmak yıllarınızı veya ömrünüzü alır ama neredeyse her bilgi neredeyse herşey orada var.
üst katmanlarda olanlara kısa sürede ulaşırsınız. çocuk p0rnosu, uyuşturucu-insan-silah ticareti vs vs gibi şeyler genelde üst katmanlarda kolay ulaşılabilirdir. sadece onlara bakıp deepweb hakkında yorum yapmayın.
ve evet, psikolojisi güçlü bir insan değilsenizde burda kendinizi kaybedebilirsiniz. iradenize sahip çıkmayı öğrenin ya da hiç girmeyin. bakın güçlü bir insan değilseniz diyorum. yoksa oralarda takılmış kaç kişi tanıdım normal insan yani.
çok önemli bir anım yok ama resimlerin içine program kullanmadan şifreli yazı gömmeyi anlatan bi hacker vardı. ücret verin istediğiniz kişinin kredi kartını mı çalayım diyordu öyle birşeydi. onun sayfasından öğrenmiştim yazı gömmeyi ama yıl oldu unuttuk tabi. sonra onion'u da kaybettim zaten.