webankasi adlı üyeden alıntı

Renk konusunda çok başarısız olmuş tasarım. Devamını oku butonu da çok kötü olmuş. Tasarımda farklı bir hava olmasına karşın genel olarak tercih edilmeyecek tarzda olmuş. Bu önerilerimi dikkate alarak daha da güzel bir tasarım elde edebilirsiniz.


Yorumunuz için teşekkür ederim. Zevkler tartışılmaz, beğenmeseniz neyse veya örnek vererek "şöyle olabilirdi" gibi birşey söyleseydiniz daha yerinde olurdu, "başarısız" diye nitelendirmek :) çok zıt renkleri kullanmış olmam gerekiyor ki şu an kullandığımız wmaracı'ndan tutun facebook'a kadar mavi ve beyaz tonlu siteler yani ilk yorumlarda renk konusunda başarısız diyenlerden etkilenmiş olduğunuzu varsayıyorum. Temanın ilk hali sarı + turuncuydu ki buda değiştirildi. İçerik renklerinden etkilendiyseniz temanın asıl şablonu önemli içerik kullanıcıya göre değişir :)
Aslında genel olarak tutan temalar hep göze farklı gelir veya alışılmışın dışında olduğu için beğenilmez. Gerçekten web tasarımla ilgilenen birisinin bu tema hakkında yapacağı yorumlar daha farklı olurdu eminim. Butonlar vs. herşeyi bana ait internetten buton örnekleride koyabilirdim ama koymadım herşey bana ait olsun diye.
Önerinizde dikkate alabileceğim tek konu devamını oku butonu olabilir.