lostyazilim
tr.link

Tıklandığında aynı sayfada görünmesi

19 Mesajlar 1.956 Okunma
lstbozum
tr.link

Nefes Nefes Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 45 / 32
  • Ticaret 1, (%100)
İşte hocam bende o onClick kodunu arıyordum eğer javascript ile oluyorsa zorlamayalım php yi bize lazım olacak o :D

wmaraci
reklam

Ertug Ertug WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım geliştiricisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

Nefes adlı üyeden alıntı

İşte hocam bende o onClick kodunu arıyordum eğer javascript ile oluyorsa zorlamayalım php yi bize lazım olacak o :D

:) oluyor, evet. Verdiğim kodları kendinize göre editleyerek olduğu gibi kullanabilirsiniz. Zaten kodları da açıklayarak yazdım.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium

mustea mustea WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 4 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
Ertug çok güzel açıklamış. Anlık işlem yapsın istersen onChange olarak da değiştirebilirsin.

• Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 45 / 32
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam on numara anlatım olmuş da issete hiç girmedne yapılmaz mı ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

Nefes adlı üyeden alıntı

Hocam on numara anlatım olmuş da issete hiç girmedne yapılmaz mı ?

if(isset($_POST['name']))
if isset karamı eğer tanımlanmışsa anlamına geliyor. Bunu kullanmaktan neden kaçtığınızı anlayamadım. Başka şekilde sizin istediğiniz olmaz. Zaten Javascript ile yapacaksanız bu kısmı yazmanıza gerek yok.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium

• Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 45 / 32
  • Ticaret 1, (%100)

Ertug adlı üyeden alıntı

if(isset($_POST['name']))
if isset karamı eğer tanımlanmışsa anlamına geliyor. Bunu kullanmaktan neden kaçtığınızı anlayamadım. Başka şekilde sizin istediğiniz olmaz. Zaten Javascript ile yapacaksanız bu kısmı yazmanıza gerek yok.

Hocam tırsıyorum bir kod yazayım diyorum fakat nette adam farklı şeyler kullanmış ben bildiklerimle yapayım diyorum az çok benziyor fakat yanlış yoldayım diye düşünüyorum örnek olarak bir kod yazıcam bir bakıyorum adam $degisken=NULL yazmış ben bodoslama $degisken diyorum function kısmına bu ve buna benzer şeyler çok az kendi kodlamala netteki kodlama uyuşuyor php de css gibi geniş değil midir yani çoğu yöntemle aynı sonuca varılamaz mı ?

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

Nefes adlı üyeden alıntı

Hocam tırsıyorum bir kod yazayım diyorum fakat nette adam farklı şeyler kullanmış ben bildiklerimle yapayım diyorum az çok benziyor fakat yanlış yoldayım diye düşünüyorum örnek olarak bir kod yazıcam bir bakıyorum adam $degisken=NULL yazmış ben bodoslama $degisken diyorum function kısmına bu ve buna benzer şeyler çok az kendi kodlamala netteki kodlama uyuşuyor php de css gibi geniş değil midir yani çoğu yöntemle aynı sonuca varılamaz mı ?

Evet, elbette varılabilir. Ama kod yazmaktan çekinmeyin. Yazdıklarınız başkalarının yazdıklarına benzemek zorunda değil. Herkes kendi tarzında çözüm üretir. Yazıp sonuçları görüp hata varsa düzelte düzelte geliştireceksiniz kendinizi. Sorun olursa yazın, yardımcı oluruz zaten.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium

• Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 45 / 32
  • Ticaret 1, (%100)

Ertug adlı üyeden alıntı

Evet, elbette varılabilir. Ama kod yazmaktan çekinmeyin. Yazdıklarınız başkalarının yazdıklarına benzemek zorunda değil. Herkes kendi tarzında çözüm üretir. Yazıp sonuçları görüp hata varsa düzelte düzelte geliştireceksiniz kendinizi. Sorun olursa yazın, yardımcı oluruz zaten.

Ben biraz takıntılıyım hocam illa aynısı olmak zorunda ama bu sefer ezbere oluyor bu yüzden soğuyorum genellikle.

• Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 361
  • Beğeniler 51 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

Nefes adlı üyeden alıntı

Ben biraz takıntılıyım hocam illa aynısı olmak zorunda ama bu sefer ezbere oluyor bu yüzden soğuyorum genellikle.

Her ders videosu çeken senior coder değil ki, nereden biliyorsunuz en düzgün şekilde kod yazdığını? Bence kendi tarzını oluşturun. Zaten bu öyle bir konu değil. Bazı kodların başka alternatifleri yok. Bazı sorunlarınsa bir sürü çözüm yolu var. Siz kod yaza yaza tarzınız oturacak. Derslere devam edin ve kopyala yapıştır yapmadan, bakarak kod yazın. Zamanla kendi kendinize kavramları aklınızda oturtacaksınız zaten.
Nefes

kişi bu mesajı beğendi.

[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al