lostyazilim
tr.link

İlk Blogumu Açıyorum Sizce Nasıl Olmuş ?

3 Mesajlar 504 Okunma
lstbozum
tr.link

Halilibrahimkaya Halilibrahimkaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Başlıktata belirttiğim gibi ilk blogumu açtım ve bu işlerde biraz acemi sayılırım trendblog temasını kullanıyorum param olmadığı için özel tema yaptıramıyorum çoğu kişi siteye reklam eklememi söliyor ama bunu yapmak zorundamıyım durumum iyi değil ama genede kazanç için açmadım bu siteyi.
Sitem bu

ForumSanal.Org

Hoşlanmadığınız veya bu olsa daha ii olur dediğiniz birşey olursa tecrübelerinizden yararlanmak isterim teşekkürler.

wmaraci
reklam

Shed510 Shed510 İzleyici Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 32 / 31
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam temanızda kaymalar var ayrıca domain blog için uygun değil... Temanızı daha önce başka bloglarda da görmüştüm, kullanışlı bir tema. Logonuzun renklerinide temaya uydurdunuzmu iş yapar...

www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...

Halilibrahimkaya Halilibrahimkaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
!! Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Bu Domaini Seçmem Gerçekten Başıma Bela Oldu !!

Forum deyince herkezin aklına ***.net gibi wmaracı gibi siteler geliyor ama herkesin şunu bilmesini istiyorum Forum Bilgi ve paylaşım yapılan yer demektir..

Türkçede böle yer almaktadır . Her ne kadar ben Türkçe'yi iyi kullanmasamda bunun ne demek olduğunu biliyorum..

Ve ikinci bu domaini seçmemin nedeni ise wm araci dahil binlerce siteden backlink alması nedenmi ?

Jenerik Domainler boşdaki domainler gibi başlıklar altında paylaşım yapılmasıdır.

İyi Günler

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al