-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
merhaba bende seocu değilim ama seo işleride hosting işleri gibi yani sadece parayı alana kadar sağlam firma varmıdır bilemiyorum ama ben çalışmadım seo firmaları ile arada lazım olursa forum üzerinden kalite yerlerden yani alanım oyunsa oyun ile alakalı yada en kötü ihtimal haber blog tarzı yerlerden tanıtım yazıları aldım düzgün birini bulmazsanız 2 gün sonra emin olun şikayet konusu açarsınız çarpıldım diye :( işte benim izlediğim yol sosyal medya ile 8 günde sitemin sayaç durumu...
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herşeyin manuel olanı iyidir diye düşünüyorum.
backlink paketi vs. hiç satın almadım denemedim o yüzden bir fikrim yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
Seni bulan neyi kaybeder, seni kaybeden neyi bulur…
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
http://statcounter.com/Ek Olarak: 1 haftadır sadece sosyal medya ile paralel paylaşımlar yapıyorum ve bugün paylaşım bile yapma gereği duymadım çünkü beklemediğim kelimelerden ziyaretçi gelmeye başladı..
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Zamani seoculukta sosyal medyanın yeri tartışılmaz noktalara geldi. Eğer rekabet ortamınız çok yüksekse profesyonel seoculuğa başvurmanız iyi olabilir ama rekabetin düşük olduğu sektörlerde bence kendiniz pr yüksek sitelerle anlaşıp backlink, tanıtım yazısı, sosyal medya araçlarını kullanarak iyi işler çıkarırsanız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
4 aylık gibi seo çalışmaları yerine iyi bir seocu bularak sitenizin ihtiyacına göre garantili sözleşmeli ve devamlı bir çalışma yaptırın seo çalışması durduğu anda gerileme başlar.İyi bir seocuyu nerden bulabilirsiniz işin en zor kısmı orası piyasanın çoğu seocuyum diye geçinen kişilerle dolu seo hizmeti veren birini bulursanız öncelikle referans isteyin ve o referansları tek tek arayarak sorun faydasını görmüşler mi?
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bana göre bu tür işler boş.... Adam akıllı içeriğini yayımla, sosyal medyayı kullan zaten içeriğini seven sana link verir ve yine istediğini alırsın... şahsen ben kesinlikle önermiyorum
www.sefikselli.com