Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu ne lanet bir şey yaa:mad: Bundan tam 6 gün önce siteme virüs girmiş ve sağolsun Hostgator yetkilileri durumu görüp virüsleri silip şifrelerimi değiştirmişler.. Bende bunun üzerine bilgisayarıma format attım. Kurtulduk derken dün bir konuda arkadaşlar virüs olduğunu söyledi sitemde ve tekrar yetkililerle iletişime geçip incelemelerini istedim. Virüsler gene temizlendi şifreler gene değiştirildi.. Bugün durum nedir diye ftpyi komple yedek alıp bilgisayarıma yükledim ve gene virüs :mad: Nereden bulaşıyor hiç bir fikrim yok bilgisayarım tertemiz... Sefa bey (Hostgator Yetkilisi) siteden kaynaklanan bir açık olduğunu ve artık müdale edemeyeceklerini söylediler. E tabi haklılar virüs temizleme gibi bir hizmet sağlamıyorlar..
Ama ne yaptım ettim kurtulamadım şu virüslerden.. Ne yapmam gerek bilmiyorum eskiden şifreleri değiştirip ftpyi temizledikten sonra sorun ortadan kalkıyordu. Ama şuan yaptığımız yerşeye rağmen virüs halen ftpde.. Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok ama çok sevineceğim ya bıktım valla artık :o
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Virüs hostgator'un sunucusunda da olabilir Melek. Hostgator'e bulunduğun sunucuyu değiştirmleri için bir istekte bulun derim. İlgileneceklerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Makinist
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backdoor :P sakat durum .
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benden herhangi bir uyarı vermiyor Melek abla. Bilmeni istedim. Çözüm olarak bir şey diyemeyeceğim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
virüs pcde ise
malwarebytes anti-malware
indir tam tarama yaptır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende de herhangi bir uyarı vermedi yanlız resimde gördüğüm kadarı ile shell var sitende yani birileri istedikleri zaman sitene müdahale edebilirler shell sayesinde.