-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar site adresi vermeyeceğim ama bahsettiğim sitem günlük 20 kuruş kazandırıyor bazan50 kuruşa çıkıyor aylık geliri 20 tl civarı. bana çok düşük geliyor. bir çok link ve tanıtım yazısı teklifi almama rağmen sitenin değeri düşmesin diye hiçbirini kabul etmedim ama 20 kuruş nedir aga ?*
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
60-70 gösterime 2-3TL gelir elde ettiğim günler çok oldu ancak bu hususta sitenin içeriği, kalitesi, misafirlerin arayışları v.b. bir çok etmen vardır.
Örnek vereyim bir iddaa sektörüne çalışmam olmuştu.
40,000 gösterime 15 TL kazanmışlığımda oldu :D ehehe içerik çok önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adsense kullanıyorum. başka reklamları denedim ama daha düşüktü gelirler. Sitem içerik bakaımından %100 özgündür ve kesinlikle benzer site sayısı türkiye bir elin parmağını geçmez. ilgi çekici ve sektöründe hiç işlenmemiş konularda yazılar yazıyorum ama yok bir türlü yükselmedi gelir. Acaba temadan mı kaynaklanıyor ya da reklam yerleşimim mi kötü sürekli değiştirmeye çalışıyorum ama 5-10 kuruş fark ediyor. anlamadım bu işi ben
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
satış uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** İ**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
reklamları doğru yerlere yerleştirmekten kaynaklanır.Hem daha çok görünmesini sağlarsın (ziyaretçi olarak gör kendini) hemde tıklanma oranın yükselir.
Örneğin 300*250 fonttaki reklamı ziyaretçilerin görebileceği yere ortaya koy bi bak bakalım nasıl artıyor.Hem daha çok tıklanıyor hemde cpm değeri yüksek oluyor.Yani yan taraflara ziyaretçilerin zor fark ettiği yerlere reklam yerleştirmek size pek bişiy kazandırmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
aspercasper adlı üyeden alıntı
eyw kardeşim. sıkıntı nerde bulmam lazım bu böyle devam etmez. link tanıtım yazısı satsam aylık neredeyse gelirim 200 lirayı bulacak ama biz 20 lirayı kovalayıp duruyoruz. hayırlısı bakalım. Cevap yazan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Fikir vermesi açısından..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com