Bu tarz şeylerin çoğalması biz müşterilere yarıyacaktır. Neticede tercih edilmek için daha çok kampanya yapacaklar ve daha çok imkan sunacaklar :) Umarım şubesiz bankacılığa diğer bankalarda katılır.

Ayrıca konuya giren arkadaşlara küçük bir bilgi vereyim, Enpara'yı bende kullanıyorum ve gayet memnunum. Eğer hesap açtırmak istiyorlarsa boşuna beklemesinler. Kampanyaları cezbedici ve müşterileri ile gerçekten ilgileniyorlar. Eskişehir'e Enpara yetkilisi kendisi geldi kartı bana teslim etmek için. İlk kartı aldığımda ismim yazmıyordu kartta bende kaybolduğu zaman beni bulabilmeleri için müşteri hizmetlerini arayıp ismimin yazılı olduğu bir kart çıkarmalarını istedim 1 hafta içerisinde ücretsiz olarak elime geçti. Havale ücreti yok ve bu işime yarıyor, bildiğiniz gibi internet üzerinden yaptığınız işlerde bu tasarruf yapmanızı sağlıyor. Ayrıca alışverişlerinizde kartı kullanabiliyorsunuz normal hesap kartları gibi. Faiz oranları gayet iyi şuanda %9 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Vadeli hesap açıp para biriktirebilirsiniz.

Ayrıca Nuvo'yu da araştıracağım ve biraz takip ettikten sonra aklıma yatarsa buradan da hesap açabilirim. Şuanda elimde Yapıkredi hesabı yok bu yüzden pek bir fikrim yok banka hakkında