Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Teşekkürler Batarya en kısa zamanda güncellemelerimiz yayına açılıcak. Beta olarak sunulacak olan çalışmalar sıfırdan sadece Geliyoo Mühendisleri tarafından geliştirilmiş olarak hizmet verecek.

Bir soru sorayım Burak Bey sizlere. Açıkçası vereceğiniz cevaba göre Bu fikrime göre tekrar güncelleyeceğim, değerlendireceğim :)

Daha önceden sizlere başarılar diledim tekrar başarılar diliyorum. Soru gayet basittir. Gördüğüm kadarıyla içeriğinizden de anlaşıldığı gibi webmasterlara yönelik hizmetler, haberler, imlemeler, aramalar vb. sunmakla beraber geliştirmektesiniz.

Forum.Geliyoo kısmında webmaster arkadaşlara sunmuş olduğunuz bir kategori mevcut. Gayet açık kategori "Yeni Web Siteleri - Haklarında Haberler".

Geliyo yönetim ekibinde olan kişilerin eklemiş olduğu tanıtımlar içerisinde bulunan linkler kalıyor sizden olamayan kullanıcılar, takipçilerin açmış olduğu konular editleniyor link, site adresi kaldırılıyor.

Buradaki amaç nedir? Varmı bir kuralınız? Var mı bir örnek tanıtım şablonunuz uysunlar? İllaki yöneticimi olmak gerekli?
Kişiler eklesin konu dursun, site link silinsin bumudur? Size bir öneri ya bu kategorinizi kaldırın, yada moderatör onaylı yapınız.. ( Ben genel anlamda söyledim her site adına kişiye kendime özel site adresi, adresleri için değil )

Az öz diyeceklerim bundan ibarettir. Eğer ki, hedefiniz bizler, ziyaretçileriniz bizler isek bu soruda aydınlatmanızı, açıklamanızı bekliyorum.