-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar..
Wordpress temalarını Türkçeleştirmek istiyen ve yapmasını bilmiyen arkadaşlar için temayı Türkçe'leştirmek için elimden geleni kadar yardım etmeye çalışabilirim.
Türkçe çevirisini istediğiniz temanın download adresini buraya yazarsanız size yardımcı olabilirim.Fakat kesinlikle ücretli temaları lisansız olarak düzenlememi istemeyin ve bence kullanmayın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba NoNe,
Ben daha çok bir tema nasıl Türkçe'leştirilir ?
Premium theme lar tam olarak nasıl hazır hale getirilir bunu öğrenmek istiyorum.Eğer yardımcı olursan çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Premium theme lar tam olarak nasıl hazır hale getirilir? den kastını anlıyamadım?
Temalar EN KOLAY şöyle Türkçeleştirilir.. Notpad++ prgramını kullanarak temanın dosyalarını açarsın ve ingilizce olan kısımları Türkçeye çevirirsin fakat şurası önemli bir nokta kaydederken utf-8 e çevirmeyi unutmamalısın eğer unutursan servera attığın zaman ş,İ gibi Türkçe karakterler yerine ? işaretleri çıkar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
premium temaların ayarlarını yapman için her temaya özel bir kontrol paneli oluyor.eğer temayla birlikte kullanılması zorunlu olan eklentiler varsa onlarıda kurman gerekiyor.temayı satın aldığın yerden daha detaylı bilgi alabilirsin.
hangi temadan bahsediyorsun örneğin