lostyazilim
tr.link

Türkçe Tema İstek-Yardım Hattı

5 Mesajlar 1.393 Okunma
lstbozum
tr.link

Bariswp Bariswp ZM Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ZM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 2267
  • Beğeniler 316 / 445
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba arkadaşlar..

Wordpress temalarını Türkçeleştirmek istiyen ve yapmasını bilmiyen arkadaşlar için temayı Türkçe'leştirmek için elimden geleni kadar yardım etmeye çalışabilirim.

Türkçe çevirisini istediğiniz temanın download adresini buraya yazarsanız size yardımcı olabilirim.Fakat kesinlikle ücretli temaları lisansız olarak düzenlememi istemeyin ve bence kullanmayın..

wmaraci
reklam

MertEren MertEren WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba NoNe,
Ben daha çok bir tema nasıl Türkçe'leştirilir ?
Premium theme lar tam olarak nasıl hazır hale getirilir bunu öğrenmek istiyorum.Eğer yardımcı olursan çok sevinirim.

• Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ZM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 2267
  • Beğeniler 316 / 445
  • Ticaret 15, (%100)
Premium theme lar tam olarak nasıl hazır hale getirilir? den kastını anlıyamadım?

Temalar EN KOLAY şöyle Türkçeleştirilir.. Notpad++ prgramını kullanarak temanın dosyalarını açarsın ve ingilizce olan kısımları Türkçeye çevirirsin fakat şurası önemli bir nokta kaydederken utf-8 e çevirmeyi unutmamalısın eğer unutursan servera attığın zaman ş,İ gibi Türkçe karakterler yerine ? işaretleri çıkar

MertEren MertEren WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 27 / 50
  • Ticaret 2, (%100)

NoNe adlı üyeden alıntı

Premium theme lar tam olarak nasıl hazır hale getirilir? den kastını anlıyamadım?

Temalar EN KOLAY şöyle Türkçeleştirilir.. Notpad++ prgramını kullanarak temanın dosyalarını açarsın ve ingilizce olan kısımları Türkçeye çevirirsin fakat şurası önemli bir nokta kaydederken utf-8 e çevirmeyi unutmamalısın eğer unutursan servera attığın zaman ş,İ gibi Türkçe karakterler yerine ? işaretleri çıkar

Premiumları tam olarak hazır hale getirmekten kastım şu:

Mesela premium thema yı siteme ekledim.Ama demo sayfalardaki gibi bir görünüm elde edemedim.Bunlar nasıl ayarlanıyor ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ZM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 2267
  • Beğeniler 316 / 445
  • Ticaret 15, (%100)
premium temaların ayarlarını yapman için her temaya özel bir kontrol paneli oluyor.eğer temayla birlikte kullanılması zorunlu olan eklentiler varsa onlarıda kurman gerekiyor.temayı satın aldığın yerden daha detaylı bilgi alabilirsin.

hangi temadan bahsediyorsun örneğin

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al