-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok acayip bir sorun var webmaster kardeşler.Sorun şöyleki Vmaracı Site analizinde sitemin Dmoz kaydı var,fakat başka sitelerdeki site analiz testlerinde yok diyor.Ben hangisine güveneyim?
Ek Olarak: Yardım edecek kimse yok mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Malesef dmoz kaydınız bulunmamaktadır. netlen.weebly.com adresine kayıtlı bir dmoz bilgisi bulunmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
netpisiko adlı üyeden alıntı
O zaman Vmaracı site analizi hatalı.Vmaracı yetkililerine duyurulur.
Ek Olarak: Beyler alın size bir karmaşa daha başka bir siteden yine sorgula yaptım bu sitedede dmoz kaydı var diyor.Yahu ben hangisine güvenecem Dmoz.org sitesine mi? analiz sitelerinimi napacam benhttp://wmaraci.com/forum/images/smilies/confused.gif
Weebly altyapısını kullanan diğer siteleri gösteriyor orda. Anlayacağın siten kayıtlı değil
www.Goqs.Net - Teknoloji'den haberiniz olsun.
Twitter: @Goqsoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
netpisiko adlı üyeden alıntı
Fakat şöyle bir şey var,sitemi dmoz.org sitesine başvuru yapmadan önce zaten dmoz kaydı yok diyordu,Başvurudan sonra Vmaracı dmoz kaydı var dedi aynı zamanda başka sitelerdede hem var diyor hem yok diyor.Kafm karıştı.Peki nasıl kayıt olacam dmoz.org sitesine.Ben başvuru yapmıştım tekrar yapsam sorun olurmu?
Valla ben 4 aydır bekliyorum hala kabul etmediler. Biraz zor. Başvuruyu bi daha yap ama zannetmiyorum ki kabul etsinler
www.Goqs.Net - Teknoloji'den haberiniz olsun.
Twitter: @Goqsoloji