yaklaşık 25 gün önce başvuru da bulunduğum Google Adsense 1 aşamayı geçmiştim sıra ikinci aşamaya gelmişti ama geçen günlerden bir mail geldi başvuru yetişkinlere yönelik olan içeriklerden ( Foto Galeri) dolayı onay verilmemişti politikalarına aykırı olabileceğini düşündüğüm içerikleri sildim ve tekrar başvuru yaptım biraz önce mail geldi yine red bu kez Sitenin, Google politikalarıyla uyumlu değil deniyor acaba bunlar ne istiyor ?

bir daha başvuru yapmamayı düşüyorum. Reklam store ve gittigidiyor reklamları var onları kullanmaya devam edecem en azında google kadar kibirli değiller arkadaş

Sitem şudur sizce politikalarına uyumlu olmayan ne var sitemde ?



Daha fazla ayrıntı:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikalarına (http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=48182, https://support.google.com/adsense/bin/topic.py?topic=1271507) veya Web Yöneticisi Kalite yönergelerine (http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769) uygun olmadığından şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize, zengin ve anlamlı içerik sağlayan, organik trafik alan ve kullanıcılara iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak tanıyan siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.