VoSToK adlı üyeden alıntı

Hocam başarılarınız inşAllah daim olur ancak Türk arama motoru kurdunuz hayırlı olsun. Ama Türkçe değil. Hani şimdiden söyleyeceklerinizi duyar gibiyim tüm ülkeler içinde bir arama motoru o yüzden ingilizce dediğiniz. Ancak bari Türkiye'den gelen kullanıcılara Türkçe olsun veya Türkçe dilini seçme gibi imkanımız olsun. (Türkçe dilini seçme gibi bir imkan varsada ben bulamadım :))

Merhaba, öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum daha önce bir çok platformda bu konuda cevap yazmıştım ancak bu konu içerisinde yazmadım nedeni ise bu farklı bir script için açılmış bir konu. Arama Motoru ile ilgili olarak yaptığımız çalışmada script temeli tamamen ingilizceye dayalı olarak kuruldu. Global dil olması sebebiyle ancak elbette yeni güncellemede tamamen Türkçe altyapısı ile hizmet vereceğiz. Türkiye'den giren kullanıcılarımız direk olarak Türkçe siteye yönlenecekler. Türkçe altyapısı ve Türkçe görüntüsü ile çok yakında ana sistemi beta larak yayına açacağız. Sabırınız için teşekkür ediyoruz. Bu konuda biraz zamana ihtiyacımız var. Henüz tam olarak altyapı çalışmaları tamamlanmadı.