Teşekkür ederim echo "{$uye['kullanici_adi']}"; bunun mantığını tam olarak anlayamadım
Eğer
echo "{$uye['kullanici_adi']}";
kodundaki tırnakları anlayamadıysan onu da açıklayayım. Değişkenleri string içinde kullanabilmek için (tırnak içinde, mesela iki saat tırnak açıp kapayıp . ile değişkeni birleştirmemek için) değişkeni süslü parantezler için tırnak içinde kullanabilirsin. Örnek vereyim.
$isim = "Ali";
echo $isim . " markete gitti.";
bunu tek cümle olduğu için yazmak o kadar sıkıntı değil. Ama uzun cümlelerde yazmak sıkıntı. Ve temiz de görünmez. Bunun yerine
$isim = "Ali";
echo "{$isim} markete gitti.";
kodunu tercih ediyorum. Çok da önemli bir ayrıntı değil. Eğer anlamadığın nokta burasıysa diye anlatayım dedim.
Ek Olarak:
Hemen denedim ancak sonuç alamadım sayfa bembeyaz.
MySQL bağlantını PDO ile mi yaptın? PDO ile yapmadıysan çalışmaz. Benim yazdığım kodlar PDO ile yapılmış bağlantılarda çalışır. PDO dışında güvenli ve kullanışlı bir bağlantı kurma yolu bulamadım. Eğer PDO kullanmıyorsan normal query kodları ile değiştirerek dene. Kodların içindeki tablo isimlerini vs. kendi bilgilerine göre editlemeyi de unutma. Zaten mantık bu şekilde. Yanlış bir yer varsa bu mantıkla kendi kodlarını yaz.
Ek Olarak: Unutmadan, kullanıcıların doğum günü bilgisinin saklandığı kolon DATE field olmalı. Timestamp filan kullanmadığım için onlar için nasıl kod yazılır, bilmiyorum. Ama bir iki araştırmayla bulabileceğini düşünüyorum.