-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik/matbaa/php
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
resellerclub'dan R2 paketi ile müşterilerime whmcs aracılığıyla hizmet vermek istiyorum. Kredi kartı ile ödeme için bankaya başvuru yapamam. çünkü şirket değilim.
Kredi kartı ile ödeme için banka dışı kaynaklardan tavsiyeniz nedir?
kolayca kabul eden paypay/payuu benzeri firmalar / sistemler nelerdir / tavsiyeniz hangisidir /güvenli ve sağlıklı sistemleri arıyorum.
whmcs ile uyumlu çalışması için api gibi destekleri olan varsa daha iyi olur tabii :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
reseller ile host satmayın hocam.Hem müşterileriniz mağdur olur.Hemde siz kul hakkına girmiş olursunuz.Alın bir server onun üzerinden satın.Hiç bilmiyorsanızda girmeyin bu işlere.
Çok maliyet az para var bu işte lakin dedicated server satarsanız baya kazanırsınız.
Fenerbahçe
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Migrosa git 5 liraya paypal kart al - Kredi kartı gibi kullan . On numara bir şey netteki paranın hesabına yatmasını beklemeden adınında kullanabiliyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bildiğim kadarıyla size olayı anlatayım siz kredi kartı ile bir ödeme yaptığınızda o para direk adama gitmiyor 30 gün sonra o adama gidiyor diye biliyorum yine yanlış hatırlamıyorsam payu vergi levhası istiyordu yani en iyi seçenek paypal
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
vergi vermeden yapılan işte sıkıntı olur fatura kesebilmelisiniz...para aracı olarak paypal,payza dünya geneli güvenli ödeme yöntemleridir tavsiye ederim...
Editörler aranıyor!...