-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selamlar, ben web sitesi yapmak isteyen ama kod bilmediğim için hazır yazılımlar kullanıp kurcalayan biriyim. siteme phpfox adında bir yazılım kurdum. facebooka benzetilmeye çalışan pek kullanışlı olmayan bir yazılım.
sitenin giriş bölümünü değiştirmek istiyorum ancak çevreden öğrendiğim kadarıyla cssleri değiştirerek yapmam gerekiyormuş. Adobe Muse adlı kolay bir yazılım var bununla css yapa bilir miyim ? yada adobe muse gibi kolay bir şekilde css yaza bileceğim bir program biliyor musunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
PHPFox karışık bir sistemdir ve bir o kadar da insanı çok yorar. Küçük bir detay için bile o kadar uğraşırsınız ki artık sıkılma noktasına gelirsiniz. PHPFox'ta tema yapmak için html&css bilgine ihtiyacın var. Adobe muse gibi programlarla bunu yapamazsın. PHPFox için google'da tema yapımı var mı bilmiyorum. Ben tema yapmasını kendim öğrendim, zaten bütün temalar default temadan yapılıyor. O yüzden default temayı düzenlemeye başlayabilirsin. İşin içine girdiğin zaman bir daha bırakamıyorsun zaten. Bol Şans...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sporland
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bile o kadar iyi anladığım halde onunla başa çıkamadım. Değiştiriyorum değişmiyor resimleri değiştiriyorum tarayıcıyı temizlesem bile resimler değişmiyor etmiyor :D
Awoor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hosting Yetkilisi
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Phpfox , çok güzel bir yazılım 3 yıl kadar kullanmıştım , phpfox.com'forum dan öğrenebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
en doğru çözüm bir dil öğrenip (php/html/asp) 0'dan sosyal paylaşım ağı kodlamaktır, bence.