Mümkün, elbette 5bin arkadaşın olur, 5 bin beğenin olur, 1K 3TL satılıyor ama bunun eğer bir amacın yani kazancın yoksa sana yararı olmaz! Ben anlamıyorum Türk insanındaki düşünce tarzını sen bir internet sitesi sayfası değilsin, sen bir marka savunucu değilsin, sen basit bir insansın, Allah'ın yarattığı da bir güzelliğinde var! Neden resmimi beğen diye yalvarıyorsun..? Bizim zamanımızda, bu işler böyle değildi... Birisi bir bayan olarak resmini ifşa edecek... Kemikleri kırılırdı! Nedir bu arsızlık! Ben 30 yaşındayım 20 sene önceki durumdan bahsediyorum, şuan için değil ama çok geç bir tarih de sayılmaz. Sosyal ağlar Türk milletine bence hiç gereksiz bir gevşeklik getirdi ve maalesef önceki nesil bunun tehlikesini anlamadığı "çocuğum evde" diye düşündüğü için temeller sarsıldı...

Tehlike sokaklarda değil, bence facebook, twitter ve google+ şeklini almış evlerimizde, bilgisayarların içinde!

Benim çocuğum bana Bana neden bizim s5'imiz yok, biz fakir miyiz? diye soruyor? Kardeşim fakirlik eskiden insanın için, ahlak yoksunluğu ile ölçülürdü ve bunlar gerçek terazilerdi...

Bu sosyal ağlar kültürümüzü yok etmenin, bizi bizden koparmanın son noktasıdır.

Ben köylü bir adamım ama cahil değilim masada yemek yemiyorsam bu benim cehaletimi değil içinde bulunduğum kültürü gösterir. Daha nice şeyler... İnsanların kafasına sokulan ve yaşamlarının olmazsa olmazları olarak dikte edilen bazı kıstaslar var o sosyal ağlarda ve Türk milleti olarak hiç mi hiç bize göre değil... O kıstaslar...

Bugün 3 götünü açan sanatçı sayılıyor, burnunu estetik yapıp "benim oyum dağdaki çobanla bir mi" diyor... Senin anan, baban adam olamamışlar, bırak adamı çoban olamazlar. Eğer çoban olsalardı veya o kabiliyeti bünyelerinde bulundursalardı senin zincirini o kadar uzun bırakıp o denli ne konuşmana ne yaşamana izin verirlerdi!