Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı

davetiyeli siteler şu yönden cazip geliyor insana. Baksana herkesi almıyorlar, sadece kaliteli işler yapmış, alanında uzman kişileri alıyorlar. O zaman site daha kalitelidir. Ama bakıyorsun orada aynı burada, bir fark yok. Olay aynı olay. Siteye üye değilsen bile yine içinde gezip yararlanabiliyorsun. Para vermeye gerek yok yani. :)

çok haklısınız. uzun süredir farklı bir çok projede yer almış birisi olarak ***'a üye olmama konusundaki inadım sırf davetiye muhabbetinden kaynaklanıyor. üstüne para verseler ***'a üye olmam. google da *** daki bir linki görsem bile tıklamam.

öte yandan wmaracinda premium üyeliği bazı araçları kullanabilmek için aldım. gerçekten çok fazla işime yarıyorlar. bütün webmasterlerin işine yarayacak araçlar. herkes bu ihtiyaçları için premium üyelik alabilir. ama wmaraci.com halkın sitesi. :) her ne kadar bazı konularda 50 tlye site kurup wmaraci.com dan üyelik alanların ergen yorumlarıyla karşılaşıyor olsak da gerçekten belli bir kaliteyi tutturmuş bir site olarak yoluna devam ediyor.

davetiye ya da zorunlu ücretli üyelik gibi şeyler insanlar itici geliyor. aynı çizgide devam etmeli yönetim. sitenin kalitesine maddi destek olunmak isteniyorsa her webmastera lazım olan araçları kullanabilmek amacıyla bile olsa premium üyelik alınabilir.