Cidden okudum alakalı birşey bulamadım ama sen madem inanmıyorsun "inanma", ben burda diyorum ki facebook gibi ağlar Türk milletinin temel taşları gençlerimizi etkiliyor ve önceki nesil olarak genelimiz "çocuğumuz evde, başına bişey gelmez " zihniyetinden dolayı kaybediyoruz.
Sen diyorsun ki facebook battı batacak, twitter de bakar o da batacak, borsa hisse :D ben alakalı bişeyy cidden göremedim "sosyal medya hisleri" nde. Kusura bakma ama cidden gerçek bu.
Hani saygısızlık yapmak istemem, eğer öyle olsa çoğu insan gibi bu adam ne demiş sorusuna yazı uzun diye "aman şimdi okuyamam bu kadar, okusam doktor olurdum" demem, zira öyle olsa cidden merak edip okumazdım ama gerçekten alakasız paylaşmışın konuyla, sırf tık için bunu yapma bence:D
Sen diyorsun ki facebook battı batacak, twitter de bakar o da batacak, borsa hisse :D ben alakalı bişeyy cidden göremedim "sosyal medya hisleri" nde. Kusura bakma ama cidden gerçek bu.
Hani saygısızlık yapmak istemem, eğer öyle olsa çoğu insan gibi bu adam ne demiş sorusuna yazı uzun diye "aman şimdi okuyamam bu kadar, okusam doktor olurdum" demem, zira öyle olsa cidden merak edip okumazdım ama gerçekten alakasız paylaşmışın konuyla, sırf tık için bunu yapma bence:D
Sen rahatla diye linki kaldırdım hocam. :) sen de alıntı mesajından linki kaldır anlaşalım. Benim genel görüşüm sosyal medya hisselerine yatırım yapılamayacağı yönünde, sanayi veya diğer endüstri şirketleri gibi uzun süreler varolamayacağı yönünde düşüncelerimi paylaşmak içindi. Konu başlığı twitter dibi gördü!!! ve buna cevap olarak paylaştığım bir yazıydı. Senin yorumuna cevap olarak bir paylaşımda zaten bulunmadım. Sen bence senelerce forumlarda tık peşinde koşan insanlar gördüğün için böyle bir genelleme yapmış olabilirsin. Umarım link kaldırmam seni rahatlatmıştır tık konusunda :)