lostyazilim
tr.link

Photoshop ve Gif sorunu

13 Mesajlar 4.982 Okunma
lstbozum
tr.link

m2oyna m2oyna turkiyesifa.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 28 / 59
  • Ticaret 0, (%0)
photoshop ta genelde gif çalışmalarımı videolardan yaptığım için zaman çizelgesini kullanırım.
kare animasyon modunda iken resimdeki kırmızı ile belirttiğim düğmeye tıklayarak zaman çizelgesi moduna geçiş yapabilrsin.

wmaraci
reklam

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

m2oyna adlı üyeden alıntı

photoshop ta genelde gif çalışmalarımı videolardan yaptığım için zaman çizelgesini kullanırım.
kare animasyon modunda iken resimdeki kırmızı ile belirttiğim düğmeye tıklayarak zaman çizelgesi moduna geçiş yapabilrsin.

Zaman çizelgesi ile arasında bir fark olma ihtimali nedir ki acaba? Ricam, kaydetme ayarlarınızın bir resmini çekip te koyabilirmisiniz? Şuan gördüğüm iki çalışma arasındaki tek fark sizin 0,03 sn geçiş süresi koymanız benim ise 0 veya 0,01 koymam gibi duruyor.

Ek olarak bende Timeline üzerinden yani ilk resminizdeki gibi çalışıyorum. İkinci resimdeki gibi bir listeleme yok(Adobe Flash tarzındaki listelemeyi kastediyorum. Katman 33, Katman 32 ve 30,00kare/sn yazarn resim)

Ek Olarak:

m2oyna adlı üyeden alıntı

photoshop ta kare animasyonu zaman çizelgesine çevirmeyi denedim sonuç bu

Bu animasyonunuzdaki katman sayısı kaç acaba? 40 katman ve 0,003 katman süresi ile yakınlaştım sizin kalitenize.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

m2oyna m2oyna turkiyesifa.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 28 / 59
  • Ticaret 0, (%0)
42 katmandı direk sizin yaptığınız ilk gif i kullandım. Ben de CS6 Extended var faklı olabilir sürümler.
bi de kaydetme ayarlarım böyle

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al