imp
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar size domainlerinizin güvenliği hakkında bir soru sormak istiyorum. Bizim hosting firmaları bir süre sonra domainleri kendi üzerine geçirebilir mi? Örnek vermek gerekirse, webmaster.com u yakaladım ve satın aldım, firma bunu kendi üzerine alabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu firmaya bağlıdır. Kaliteli firmalardan alırsanız sorun olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Çok degerli alan adları için alan adi firmasından ıslak imzalı fatura talep edebilirsiniz. Ancak benim tecrubelerime gore TR de alanadi firmaları sorgulanan kaliteli domainleri direk regliyor. Bu sebeple son 3 yıldır godaddy tercih ederim. Bu alanadi firsatcilanin başını ihs ve isimtescil ceker kaliteli bir çok domaini sorgulandıktan 5 dk sonra alana kadar kaptirdim. Godaddy gibi uluslararası bir firmada boyle bir durum yaşamazsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
omerknet adlı üyeden alıntı
Çok degerli alan adları için alan adi firmasından ıslak imzalı fatura talep edebilirsiniz. Ancak benim tecrubelerime gore TR de alanadi firmaları sorgulanan kaliteli domainleri direk regliyor. Bu sebeple son 3 yıldır godaddy tercih ederim. Bu alanadi firsatcilanin başını ihs ve isimtescil ceker kaliteli bir çok domaini sorgulandıktan 5 dk sonra alana kadar kaptirdim. Godaddy gibi uluslararası bir firmada boyle bir durum yaşamazsiniz.
Bu durumu bir arkadaştan daha duydum demekki bir iki kişiye değil her güzel domaine bu şekildeyapıyorlarmış.Bundan sonra isimtescilden dıomain alırken 2 kez düşüneceğim.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İsimtescil'i bilmemde türk host gibilerinden bir yer bizim firmalardan birinin domainini domain avcısı yabancı bir firmaya satmıştı.
İsimtescil'i kaliteli bir yer olarak biliyorum kanıtınız varmı bu konuda?
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Firma isterse kırk takla açar ve üstüne alır . Ama Faturanın ekran görüntüsünü al firmayı şikayet et çok büyük ceza alırlar ayrıca sanırım tazminat dahi alabilirsin .
imp
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler, en iyisi yabancı firmalardan almak gibi görünüyor :)