lostyazilim
tr.link

Wordpess Hatalar

14 Mesajlar 1.827 Okunma
acebozum
tr.link

Vmedyam Vmedyam www.vmedyam.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.vmedyam.com
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** V**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 22, (%95)
Arkadaşlar wordpress üzerine kurmuş olduğum web sitem sürekli 500 internal hatası veriyordu siteyi en baştan kurdum olmadı, yeni mysqol kurdum olmadı, yeni host kurdum yine olmadı. Yedek almış olduğum ftp dosyalarını atıyorum site görünüyor fakat yazılarım paylaşımlarım hiç birisi yok. Bütün emeklerim hepsi gitti. Arkadaşlar Allah rızası için bir yardım gerçekten çok canım sıkıldı, o kadar vermiş olduğum emekler çöpe gitsin istemiyorum. Lütfen Çözüm önerin bana:mad::mad:

elektronikssl
reklam

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam php memory'nizi arttırın. Nasıl yapıcağınızı Memory Limit Nasıl Arttırılır başlıklı yazımda detaylı anlattım
Vmedyam

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.vmedyam.com
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** V**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 22, (%95)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Hocam php memory'nizi arttırın. Nasıl yapıcağınızı Memory Limit Nasıl Arttırılır başlıklı yazımda detaylı anlattım

Hocam Memory Limit şuan "memory_limit 128M" durumda görünüyor

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)

Carizmatik adlı üyeden alıntı

Hocam Memory Limit şuan memory_limit 128M durumda görünüyor

Memory Limitiniz oldukça yüksek sorunun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Öncelikle şunu anlamada yardımcı olun, 500 internal hatası siteni düzgün çalışırken admin paneline ulaşmaya çalıştığınızdamı oluor?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.vmedyam.com
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** V**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 22, (%95)

Memory Limitiniz oldukça yüksek sorunun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Öncelikle şunu anlamada yardımcı olun, 500 internal hatası siteni düzgün çalışırken admin paneline ulaşmaya çalıştığınızdamı oluor?

Şöyle söyleyeyim belirli bir zamanı yok, örneğin siteyi arda arda 10 defa yeneleyeyim diyeyim bu 10 yenilemede, en az 2 yada 3 kez internal hatası veriyor. Aynı durum admin panele giriş içinde geçerli, yeni konu açarkende geçerli, yani her an olabliyor. Özellikle sadece şu kısımda oluyor diyemem. sırf bu hata yüzünden şuan iki host arası gidip geliyorum ama hata bir türlü düzelmiyor

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
FTP üzerinden sitenize ulaşın ve .htaccess dosyasının ismini değiştirin .htaccess_eski yapın mesela. Daha sonra sitenze tekrar dönün ve sayfanızı yenileyin. Eğer sorununuz çözülürse ayarlar >> kalıcı bağlantılar altından hiç bir değişiklik yapmadan değişiklikleri kaydet butonuna basın.

Ek Olarak:

Şöyle söyleyeyim belirli bir zamanı yok örneğin siteyi arda arda 10 defa yeneleyeyim diyeyim bu 10 yenilemede en az 2 yada 3 kez internal hatası veriyor aynı durum admin panele giriş içinde geçerli yeni konu açarkende geçerli yani her an olabliyor özellikle sadece şu kısımda oluyor diyemem sırf bu hata yüzünden şuan iki host arası gidip geliyorum ama hata bir türlü düzelmiyor

Şimdi daha netleşti. Önce memory limitinizi 128 mb den 256 mbye çıkartın. Daha sonra tekrar deneyin eğer hata devam ederse hostunuzla mutlaka konuşun.

• Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.vmedyam.com
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** V**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 22, (%95)

FTP üzerinden sitenize ulaşın ve .htaccess dosyasının ismini değiştirin .htaccess_eski yapın mesela. Daha sonra sitenze tekrar dönün ve sayfanızı yenileyin. Eğer sorununuz çözülürse ayarlar >> kalıcı bağlantılar altından hiç bir değişiklik yapmadan değişiklikleri kaydet butonuna basın.

Ek Olarak:

Şimdi daha netleşti. Önce memory limitinizi 128 mb den 256 mbye çıkartın. Daha sonra tekrar deneyin eğer hata devam ederse hostunuzla mutlaka konuşun.

Maalesef hiç bir faydası olmuyor:mad:

limiti yükzeltmeyi deneyeceğim birde

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Aynı zamanda bu probleme kullandığınız bazı eklentilerde sebebiyet verebilir. Öncelikle tüm eklentilerinizi etkisizleştirin. Daha sonra 10 kere yenileme işlemini tekrar yapın hatanın devam edip etmediğini test edin. Eğer hata ortadan kalktı ise sorun eklentidedir. Eğer admin paneline erişiminiz yoksa sık sık 500 ınternal hatası veriyosa. Admin Paneli Olmadan Eklenti Etkisizleştirme başlıklı yazımda bunu da detaylı anllatım. Buradan nasıl yapıcağınızı detaylı ogrenebilirsiniz.

Sorunun eklentiden olduğunu anladıktan sonra eklentileri tek tek etkinleştirerek, her bir eklentiyi etkinleştirdikten sonra 10 kere yenileme işlemini yapın ve hatanın devam edip etmediğini kontrol edin. Hangi eklentinin buna yol açtığını ancak böyle bulabilirsiniz.
Vmedyam

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.vmedyam.com
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** V**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 22, (%95)

Aynı zamanda bu probleme kullandığınız bazı eklentilerde sebebiyet verebilir. Öncelikle tüm eklentilerinizi etkisizleştirin. Daha sonra 10 kere yenileme işlemini tekrar yapın hatanın devam edip etmediğini test edin. Eğer hata ortadan kalktı ise sorun eklentidedir. Eğer admin paneline erişiminiz yoksa sık sık 500 ınternal hatası veriyosa. Admin Paneli Olmadan Eklenti Etkisizleştirme başlıklı yazımda bunu da detaylı anllatım. Buradan nasıl yapıcağınızı detaylı ogrenebilirsiniz.

Sorunun eklentiden olduğunu anladıktan sonra eklentileri tek tek etkinleştirerek, her bir eklentiyi etkinleştirdikten sonra 10 kere yenileme işlemini yapın ve hatanın devam edip etmediğini kontrol edin. Hangi eklentinin buna yol açtığını ancak böyle bulabilirsiniz.

Kardeşim öncelikle yardımların için çok teşekkür ederim. Siteyi tekrar kurdum şuan bir hata yok çok şükür. Ama upload dosyasını wp-content Klasörüne atmama rağmen konuları sitede göremiyorum. Bunun sebebi ve çözümü nasıl olmalı?:confused::confused:

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)

Kardeşim öncelikle yardımların için çok teşekkür ederim. Siteyi tekrar kurdum şuan bir hata yok çok şükür. Ama upload dosyasını wp-content Klasörüne atmama rağmen konuları sitede göremiyorum. Bunun sebebi ve çözümü nasıl olmalı?:confused::confused:

Öncelikle rica ederim. Konuları derken? daha önce yazdığınız yazılardanmı bahsediyorsunuz? Eğer bahsettiğiniz bu ise, upload dosyanızda barındırılmaz onlar. MySQL veritabanınızda barınır. Umarım sitenizin backup'ını alırken MySQL veritabanınızında backup'ını almışsınızdır.

Not: Upload Dosyasında "Ortam" yani yüklediğiniz resimler videolar yer alır. Yazılar, yorumlar veritabanınızda yer alır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 13 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 13 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al