lostyazilim
tr.link

Wordpess Hatalar

14 Mesajlar 1.815 Okunma
acebozum
tr.link

Vmedyam Vmedyam www.vmedyam.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.vmedyam.com
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** V**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 22, (%95)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Öncelikle rica ederim. Konuları derken? daha önce yazdığınız yazılardanmı bahsediyorsunuz? Eğer bahsettiğiniz bu ise, upload dosyanızda barındırılmaz onlar. MySQL veritabanınızda barınır. Umarım sitenizin backup'ını alırken MySQL veritabanınızında backup'ını almışsınızdır.

Not: Upload Dosyasında "Ortam" yani yüklediğiniz resimler videolar yer alır. Yazılar, yorumlar veritabanınızda yer alır.

Maalesef mysqol yedeği almamıştım ve myqsol en baştan kurdum :( artık sıfırdan başlamak zorundayım yinede herşey için çok teşekkürler

elektronikssl
reklam

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Peki eski mysql veritanınızı sildiniz mi? Eğer silmediyseniz yeni kurduğunuz wordpress sitesine atayabilirsiniz.

Ek Olarak: Eğer yeniden başlıycaksanızda wordpress sitenizde ilk yağıcağınız iş, bir backup eklentisi kurrmak olsun. Bunun için BackWPup'ı kesinlikle öneririm. BackWPup Eklentisi ile Tüm Site Backup Nasıl Oluşturulur başlıklı yazımda bunu nasıl yapıcağınızı detaylı ve resimli bir şekilde anlattım. İşinizi görüceğine eminim.

Bu eklenti ile hem MySQL veritabanınızın hemde tüm dosyalarınızın otomatik backup'ını günlük, haftalık yada aylık olarak alabilirsiniz.

Vmedyam Vmedyam www.vmedyam.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek www.vmedyam.com
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad Ö** V**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 22, (%95)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Peki eski mysql veritanınızı sildiniz mi? Eğer silmediyseniz yeni kurduğunuz wordpress sitesine atayabilirsiniz.

Ek Olarak: Eğer yeniden başlıycaksanızda wordpress sitenizde ilk yağıcağınız iş, bir backup eklentisi kurrmak olsun. Bunun için BackWPup'ı kesinlikle öneririm. BackWPup Eklentisi ile Tüm Site Backup Nasıl Oluşturulur başlıklı yazımda bunu nasıl yapıcağınızı detaylı ve resimli bir şekilde anlattım. İşinizi görüceğine eminim.

Bu eklenti ile hem MySQL veritabanınızın hemde tüm dosyalarınızın otomatik backup'ını günlük, haftalık yada aylık olarak alabilirsiniz.

evet ne yazıkki silmiştim. sitenizi ayrıntılı inceledim özellikle worpress için mutlaka yüklenilmesi geren 7 eklentisi konusunu çok beğendim tebrikler;)

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
worpress için mutlaka yüklenilmesi geren 7 eklenti başlıklı yazımda gerçekten wordpress sitesinin bel kemiğini oluşturan eklentileri paylaşmıştım ki gerçekten en iyi 7 olduğunu düşünüyorum.

Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız, sitem üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Herzaman yardımcı olmaya çalışırım.

Ek Olarak:

Carizmatik adlı üyeden alıntı

Maalesef hiç bir faydası olmuyor:mad:

limiti yükzeltmeyi deneyeceğim birde

Hocam bu arada sizin karşılaştığınız 500 internal hatasında sonra, 500 internal hatası detaylı çözüm olarak bir yazı yazdım. Bu problemle karşılaşan arkadaşlara yardımcı olur diye burada tekrar paylaşıyorum.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al