lostyazilim
tr.link

arka plan zoomlama

7 Mesajlar 1.203 Okunma
lstbozum
tr.link

canpause canpause WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
selamlar html öğrenmek için videolarla dersleri izliyordum, bir derste html ile arka plan konuluyordu fakat derste ufak bir resimi ortalayıp geçmilmişti. benim duyduğum html kodlarıyla arka plana konulacak resim zoomlana biliyor olmasıydı.
arka plan resmini zoomlak mümkün mü? mümkünse bunun kodunu söyleye bilecek birileri varmı ?

wmaraci
reklam

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Resmi bir bölümünü kullanacaksan arka planda yani zoom yapma amacın buysa görüntüyü kırp da koy çünkü bir kısmı görüntülemek için tüm resmi yüklemek gereksiz, yok ben animasyon vs yapacağım başka düşüncelerim var dersen bilemem. Ama zoom yapmak neden onuda anlamış değilim kafanda ne planladın hiç tahmin edemedim

• Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
arka plana gif koymak istiyorum, kullanmak istediğim gifi daha önce başka sitede görüp almıştım. ilk önce tam ekran olucak sanıyordum ancak tam ekran kodları istediğim görüntüyü vermedi, arkadaşıma sorduğumda zoom yapılmış ancak kodunu bilmiyorum dedi.

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

canpause adlı üyeden alıntı

arka plana gif koymak istiyorum, kullanmak istediğim gifi daha önce başka sitede görüp almıştım. ilk önce tam ekran olucak sanıyordum ancak tam ekran kodları istediğim görüntüyü vermedi, arkadaşıma sorduğumda zoom yapılmış ancak kodunu bilmiyorum dedi.

Tam anlayamadım hocam, siteyi verirseniz görsem anlayacağım ama böyle zoom yapmış dediğinizde ya ben farklı anlıyorum yada siz yanlış anlatıyorsunuz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Tam anlayamadım hocam, siteyi verirseniz görsem anlayacağım ama böyle zoom yapmış dediğinizde ya ben farklı anlıyorum yada siz yanlış anlatıyorsunuz

link sıkıntı değişken gifler çıkıyor, link bu direk tıklayın. yenile yaptıkça farklı gifler ortaya çıkıyor o giflerden birinde disko topu var eğer onu göre bilirseniz bahsettiğim gif ve görünüm odur.
http://www.tumblr.com/ssdfsdfsdfsdf

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

canpause adlı üyeden alıntı

link sıkıntı değişken gifler çıkıyor, link bu direk tıklayın. yenile yaptıkça farklı gifler ortaya çıkıyor o giflerden birinde disko topu var eğer onu göre bilirseniz bahsettiğim gif ve görünüm odur.
http://www.tumblr.com/ssdfsdfsdfsdf

http://31.media.tumblr.com/7ed2dab49586c00956a0bb491d1b5538/tumblr_mlnzx84Ur21qzw1qyo1_500.gif

bu disko topunu mu kast ediyorsunuz?

Zoom falan yapılmamış, arkaplan sığdırma yani köşeleri tamamen kapatacak şekilde ayarlanmış boyutlardan dolayı üst kısımlardan kesik olarak görünüyor.

background-size: 100%;

bu kodu kullanacaksın
canpause

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

http://31.media.tumblr.com/7ed2dab49586c00956a0bb491d1b5538/tumblr_mlnzx84Ur21qzw1qyo1_500.gif

bu disko topunu mu kast ediyorsunuz?

Zoom falan yapılmamış, arkaplan sığdırma yani köşeleri tamamen kapatacak şekilde ayarlanmış boyutlardan dolayı üst kısımlardan kesik olarak görünüyor.

bu kodu kullanacaksın

tam istediğim görünüm olmadı ancak yinede idare eder. çok teşekkür ederim bilgi için

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al