SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Arkadaşlar merhaba
Aşağıdaki resimler gibi değişik resimleri photoshopta nasıl çizebiliriz
yani oval resim, gölgeli resim, vs vs
Görsel şekilde tarif edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
http://i.hizliresim.com/4mPJY0.pnghttp://i.hizliresim.com/P30bvv.png
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlk resmi pen tool ile yapabilirsiniz. İkinci resmi ise daire çizip translate ayarlarını (distor vd) kurcalayarak elde edebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunun birçok yolu var tabiki biraz zaman lazım ve kafa yormak gerekir. 1.si iki farklı oval çizimden yararlanılabilir. Yani iki oval çizimi birbirine kesiştirerek elde edebilirsin. Geometri dersinden yola çıkarak fikir yürütüyorum yani akılda kalsın diye.
2.si çizim yoludur ve yetenek ister + zaman. P'ye basıp başlangıç noktası belirlersin. İkinci nokta itibariyle eğim kazandırırsın. 3. nokta şekli belirler. Bu şekilde yapılabilir.
3.sü tüm bu şekiller çizimdir ve arkaplandaki renklerin farklı tonları ile güzel görüntüler elde edilebilir en azından tok renk değildir bir geçiş falan vardır ve gözü doldurur.
Yani photoshopta bunu yapan bir araç yoktur el becerisi ve birazda zaman gerekmektedir. P / çizim aracını iyi kullanabilmenden geçiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Corel bu iş için daha uygun asında..
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
İlk resmi pen tool ile yapabilirsiniz. İkinci resmi ise daire çizip translate ayarlarını (distor vd) kurcalayarak elde edebilirsiniz.
WebmasterBurada adlı üyeden alıntı
Bunun birçok yolu var tabiki biraz zaman lazım ve kafa yormak gerekir. 1.si iki farklı oval çizimden yararlanılabilir. Yani iki oval çizimi birbirine kesiştirerek elde edebilirsin. Geometri dersinden yola çıkarak fikir yürütüyorum yani akılda kalsın diye.
2.si çizim yoludur ve yetenek ister + zaman. P'ye basıp başlangıç noktası belirlersin. İkinci nokta itibariyle eğim kazandırırsın. 3. nokta şekli belirler. Bu şekilde yapılabilir.
3.sü tüm bu şekiller çizimdir ve arkaplandaki renklerin farklı tonları ile güzel görüntüler elde edilebilir en azından tok renk değildir bir geçiş falan vardır ve gözü doldurur.
Yani photoshopta bunu yapan bir araç yoktur el becerisi ve birazda zaman gerekmektedir. P / çizim aracını iyi kullanabilmenden geçiyor.
Cevap için teşekkürler arkadaşlar
Peki bilmiyorum vakit kısmı ne adar olur ama. tam o görüntü olsundemiyorum. sadece rasgele basit bir çizim için resimliders hazırlamanız mümkünmüdür
nette bulamadım açıkcası