ekşiye mi dur demek lazım, dinin adını böyle yalan haberlerle kullanan bu namussuz haber sitelerine mi ?
Bence iyi bir düşünün derim.

Söz konusu dalga geçilen şey kuran yada din değil bu namussuz sözde haber sitesinin ta kendisi yaptığı haber :

Ousman röportajında şunları söylemişti: ''19 Ocak Pazar günü 22 Müslüman yolculuk yaptığı sırada öldürüldü. 2'si sürüklenerek sokak ortasına getirildi ve ateşe verildi. Böyle yaparak bizleri korkutmak istediler.
Bununla yetinmediler, öldürdükleri Müslümanların vücudunu kesip yamyam gibi yediler. Gözlerini oydular, ellerini ve bacaklarını kestiler. Öfkeleri dinmedi, parçaladıkları cesetleri üzerlerine lastik koyarak yaktılar.Onların İslam düşmanlığı öyle bir raddeye geldi ki, kendi mescitlerimizde bizi katlettikten sonra Kur'an-ı Kerim'lerin sayfalarını yırtıp içkilerine katıyorlar ve içiyorlar. Onlar İslam'a işte böyle saldırıyorlar.'

Her hafta ısıtıp ısıtıp böyle yalan dolan sayısız haber yayınlıyorlar. Habervaktim yenişafak akit haber7 . Allah bir dedikleri haberlerini bile kendileri inanmadan yazıyorlar şüpheniz olmasın. İnanıyor olsalar dini böyle önemseseler dinin adını Kabataşta başörtülü bacımın üstüne işediler şeklinde ve benzer sayısız yalan haberde kullanmazlardı. İçeriğini okumuş olan aklı başında herkes anlamıştır ne demek istediğimi yazamıyorum o kadar pislik bir şekilde yazılmıştı ki akıllara zarar bir yalan.
Aynı haber siteleri camide içki içip sex yaptılar da dedi ...

Burada tutup 500 konu içinden 3 kendini bilmezin haddini aşan yorumunu görüp haber yapıp ekşiye saldırmışlar yine dini alet etmişler. Aynı haber siteleri Egeciği neden görmedi ? Tek kelime haberini neden yapmadı ? Çünkü işlerine gelmedi , çünkü hiç birinin dinle imanla alakaları yok taptıkları da biat ettikleri de başka birşey , müslüman değiller ama müslümanmış gibi davranıp müslümanları kullanıyorlar.

Yazılır daha çok şey yazılırda siyasete girer yine siyasi olur.