netbozum
tr.link

Yaptığım Tutmuş olan projeye maddi ve ya manevi destek çıkacak ortak aranıyor !

3 Mesajlar 671 Okunma
acebozum
tr.link

Alpi1s Alpi1s skype: swrnet@outlook.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 6, (%83)
Merhaba sayın arkadaşlarım ve abilerim ;

Öncelikle yaptığım projenin amacı şudur ; Türkiyede ' deki programlama dili öğrenmek istiyen ve ya programlama dillerinde iyi bir bilgisi olup paylaşim yapmak istiyen arkadaşları başlangıç olarak bir grupta tutup yardımlaşmaya sağlamaktı ve 1 tane dahi olsa Türkiyemizden çıkan bir programın Tüm Dünyanın duymasını sağlamak ve hem Türkiyenin değerini hem de para kazanmamızı sağlamaktır. Bügün Hayata girmiş bu projemiz için kurulmuş olan gizli grup ( gruba üye olanlardan başka hiç kimse erişemez, davet isteği gönderemez ) a tam olarak 2.374 Kişi Katılmak için bana istek gönderdi ve grubumuza giriş yaptı ve güzel bir yardımlaşma ortaya çıktı bunun hemen sonrasında kurmuş olduğum bir blogta ise tam olarak bügün 1 K Hit aldı. Gruptaki programcı arkadaşlarımız ise ücretli olsun olmasın projeye katkıda bulunmak amacıyla maddi olmasada programlar yapıp bizlere sunuyorlar bu benim çok hoşuma gitti ve üyelerimiz için başlangıç olarak ödüllü yarışmalar düzenlemek istiyorum ve üye sayımız 4.000 olduğu zaman ise bir forum açıp dahada büyümeyi düşünüyorum. tabi proje hayla gelişim düzeyinde olduğu için yarın olacağı daha belli bile değil ben bügün burda sizlere forum kuracağım diyorsam belki yarın aşırı derece büyüyüp başka bir yere yönlendirme yapabiliriz bu projeden başlangıç olarak az çok haftalık 100 - 200 tahmini kazanç elde edebileceğimizi düşünüyorum bu kazançlar ise çoğunluk reklamlardan olacaktır. bu reklamlar ise ticari program reklamları, programlama dili kitapları reklamları gibi olacaktır ve bizim de yazacağımız kitaplar programlar satış ' a çıkacaktır. proje şuan çok hızlı şekilde gelişim gösteriyor ve buna maddi gelir sağliyacak hem ülkemiz için hem de bizim için çalışacak bir ortak arıyorum. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Projeye başka nasıl katkıda bulunabilirim ?

Sizde herhangi dil biliyorsanız bu masaüstü programlama dilleri web dilleri vs olsun ve ya bilmeyip öğrenmek istiyorsanız bana pm atabilirsiniz ve ya facebook ' dan ulaşabilirsiniz. grup gizli grup olduğu için sadece üyeler ekleme yapabilmektedir.

face link : www.fb.com/alpaslan.gokce.12

googleasistan
reklam

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 643
  • Ticaret 12, (%100)
2374 kişilik gizli bir grup iyiymiş :-)

Bu arada güzel türkiyemizin güzel türkçesini öncelikle güzel kullanmanızı çok rica ederim

Alpi1s Alpi1s skype: swrnet@outlook.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 6, (%83)

ermaneray adlı üyeden alıntı

2374 kişilik gizli bir grup iyiymiş :-)

Bu arada güzel türkiyemizin güzel türkçesini öncelikle güzel kullanmanızı çok rica ederim

Hızlı yazdığım için dikkat etmemişim kusura bakmayın :(

Ek Olarak: güncel konu

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al