En basitinden hakaret davası diye birşey var
Bir çok kişi, gerçek hayatta olmadığı için sanal dünya olduğu için suç sayılmaz sanıyor.
Ziyaretçi çekmek için açtığınız konu için süresiz uzaklaştırılabilinirsiniz bu yüzden içeriğin tam metnini yazın kaynak olarak sitenizin adresini yazın
Amacım hit çekmek değildi ama etik olarak makalenin tamamını yazmam gerekirdi o yüzden düzenliyorum. Uyarınız için teşekkürler.
Twitter kullanıcı bilgilerini vermek istemese bile BTK'nın DNS sahtekarlığı sayesinde kullanıcıların hangi IP adresinden hangi hesaba giriş yaptığpı tespit edilebiliyor. Uzun lafın kısası zaten yumurta hesaptan yazıyorum diyip kendinizi güvende hissetmeyin ;)
Bu arada forum kuralları gereği içeriğin bir kısmını paylaşıp devamı için kaynağa bağlantı veremezsiniz. Ancak içeriğin tamamını paylaşıp kaynak olarak bağlantı verebilirsiniz.
Bu arada forum kuralları gereği içeriğin bir kısmını paylaşıp devamı için kaynağa bağlantı veremezsiniz. Ancak içeriğin tamamını paylaşıp kaynak olarak bağlantı verebilirsiniz.
En sağlıklısı küfür etmemek, hakarette bulunmamak aslında. Ama yine böyle bir şey yapılacaksa, proxy kullanmak en doğru sonuç olacaktır.
dipnot; düzenledim hocam konuyu.