WANTED adlı üyeden alıntı

hahaha

sakın sunuculari almayin farklı dogru duzgun panelleri yok domain tek alın ordan hostgator en iyisi

bir sürü firmayla çalıştım bunların içinde türkiyedende firmalar var ve bunların hepsi belli başlı firmalar merdivan altı firmalar değil birine örnek natrodur natroda yaklaşık 5 yıl sunucum bulundu ve türkiyede natro kalitesini bildiğimiz halde değiştirdiysem bir bildiğim vardır. bunun yanında türkiyeden onlarca firmayla çalıştım fakat performans alamadım. çünkü biz bu işi çocuk oyuncağı sanıyorum 1 dakka kapatıp açsak bişi olmaz mantığıyla yaklaşılıyor sunuculara. ovh iyidir diyorum çünkü arkama bakmadan sunucuma bişey olmaz diyerek yurt dışı seyehatlerimi yapıyorum. tam 68 gün sunucum hiç restart yapılmadan çalıştıysa ve hiç kesinti olmadıysa bu bir başarıdır türkiyede bunu yapabilen kaç yer var? ben ovhtan bir kere bile sorun yaşamadım panelleri umurumda değil kendi kurulumlarımı kendim yapıyorum artı yardım sayfalarında sunucu yapılandırmaları açık saçık nasıl olması gerektiği yazıyor. ingilizceniz iyiyse açın okuyun. lütfen milletin tavsiyelerini kendi başarısız deneyimlerinize veya beğenmediğiniz panellere bağlamayın ovh redstation ve benzeri gibi yerler bizim ülkemizde yoklar. bu firmalar çok büyük firmalardır. ben kalitesine kefilim. saygılarımla.