-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
phpsever
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devamını oku eklentiisnden bahsetmiyorum.Normalde anasayfada makalemin tamamı çıkıyor.Bu şekilde olursa daha düzenli olacaktır.Tüm sosyal medyada ve webmaster forumlarında sordum.Randımanlı olarak cevap veren bir kişi bile olmadı.Sanki kod uzmanıymışımda bana al şu kodu şu tarafa yapıştır dediler.Son olarak sorbize ekibine sordum.Zaten onlarda görmüştüm.Umarım cevaplarınız beni tatmin eder ,saygılarımla.
https://git.io/vyrHQ ~ True Legend
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Primary school teacher
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
belki çözümü o şekilde olduğu için sana al şu kodu şuraya koy demişler randımanlı cevap alamadım derken senin kod bilginin olup olmadığına bakamazlar
illa kod eklemem diyorsan ilk olarak yazı yazdığın panelde eğer görsel biçim etkinse daha fazla ekle etiketi ekle butonu var yazının görünmesini istediğin kısmın sonuna imleci getirip ona tıkla eğer html biçimi etkinse bu seferde aynı işlem için more butonu var ona tıkla yine de bu işe yaramazsa mecbur elini koda bulayacaksın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
tam olarak anlamadım ama resimdeki gibi gözükmesi için yazıyı yazıp resmi koyup boyutlandırdıktan sonra sola dayalı olarak ayarlarsın ve istediğin yere
koyarsın ... ?????
Bu arada haber çok iyimiş crysis 2 :D çıksın oyncam direk :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
phpsever
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar more tagını bende biliyorum.Yaklaşık sitemde 1000 tane yazı var ve 10 tane yazar var eski yazıları tek tek düzelteyim mi yani ? Onu geçtim her yazarım eklediği yazarı ben elimle more tagını atcaksam bu işi bırakayım daha iyi.Blogger gibi bir sistemde bile bunun eklentisi varken wpde adam gibi eklentisi bulunmaması çok ilginç.
https://git.io/vyrHQ ~ True Legend