-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
O ülke islam ülkesi değil ki adı geçiyor sadece. Vahabiler falanlar filanlar bizimle zerre alakaları yok. Aynı ülkede 12 yaşında kızla 70 yaşında herifi evlendirseler kimse garipsemez öyle dandik bi halkı var.
Ben bildim bileli islamın iyiliği adına tek bir hareketleri davranışları da yok. Dünyada onca müslüman acı çekerken birisi için dur dememişler, varlık içinde yüzerken bir kere dışarıda olan biteni düşünmemişler anca yiyip içip s... başka da bir şey yaptıkları yok. Sonrada bunların fikirleri yüzünden islam böyle algısı oluşuyor. Bizim halkımız bile bilmiyor ki elin avrupalısı amerikalısı rusu ne bilsin hepsi müslüman diyip geçiyor işte.
Şu yazdıklarımı orada yazmış olsaydım buna da "İslama Hakaret" der cezalandırırlardı.
Heriflerin inanışı vahabi olmayan herkes kafirdir diyor. Cezası ölüm diyorlar. Şunları bizden saymak bile kendi inancımıza hakarettir bana göre. Peygambere bile saygıları yok bunların, daha bir iki sene önce ne kadar mabed var türbe var evliya mezarı var herifler yıktı dümdüz etti.
Bizede düşmanlar hele Türkleri has düşman görüyorlar. Hatta vahabi olmayan herkesi öldürme fikriyle yola çıkmışlarda zamanın iran şahı engel olmuş .
Bence Sözde İslam Ülkesi olarak yazıyı değiştirin. Sapkın bir mezheptir kafalarına göre bir sistemleri var ve islamla zerre alakaları yok. Darwin bile islama bunlardan çok daha yakındır böyle hesap edin artık.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ü** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
her ne olursa olsun insan insandır eşşek gibi dövülmez hiç bir inanca sığmaz diye düşünüyorum bu şiddet...
1 kişi bu mesajı beğendi.
30958
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İslam'da sopa cezası vardır,hiç bir inanca sığmaz ifadesi yanlış. Arabistan yönetimini halkı ile bir tutmanızda yanlış .
2 kişi bu mesajı beğendi.