lostyazilim
tr.link

Blog Yazarı Olup 10 Yıl Hapis Yemek ?!

37 Mesajlar 5.891 Okunma
acebozum
tr.link

Merkur Merkur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 76 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
peygamberimiz savaştığı kafirleri bile okuma yazma bilmeyenleri okur yazar yapmaları karşılığında serbest bırakmışken bunlar hangi vasıfla böyle bir vandallık yapabiliyor. insanlara zorla bir şeyi sevdirtemezsiniz. ama kolayca nefret ettirebilirsiniz.

prens ve krallar altınların, cariyelerin içinde yüzüp bu dünyadaki cennet tabirini sonuna kadar yaşarken kendi halkı sefalet içinde ölüyor. Irakta 3 milyon sivil katledildi, kadınların ırzına geçildi, Kuranla dalga geçildi, çocuklar bebekler vahşice öldürüldü. bunlara seyirci kalanlar, destekleyenler, ses çıkaramayanlar, gücü yetmeyenler şimdi iyi ya da kötü yazı yazmış birine kırbaç cezası gibi orta çağ zihniyetiyle aşşağılıyorlar.

kafir dedikleri, şeytan dedikleri insanların icatlarıyla bugün hayatımız, çağımız aydınlandı/aydınlanıyor.

ben müslümanım, ben hristiyanım, ben yahudiyim demekle iyi bir insan olunsaydı emin olun dünya cennete dönerdi. ne savaşlar olurdu, nede para insan hayatından daha değerli hale gelirdi. şahsen ateistte olsa eğer iyi bir insansa alnını öperim. inancı sadece kendini bağlar Allahla onun arasında. tabi bu benim düşüncem.
JpnTr26 alp IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

tashift00 adlı üyeden alıntı

Kardeşim ben gidip onların ülkelerinde mi savunuyorum islamı.Adam gelmiş islam ülkesinde islama hakaret etmiş.Ve cezasını çeksin.

Diyorum ki : Onların ülkelerinde vahabilik dışı inançlar dahi suç teşkil ediyor inançlarına göre. Bu blog yazarı adam ola ki vahabiliği eleştirdiyse bunu İslama Hakaret olarak suçlar ve cezalandırabilirler oysa islamla alakası bile yok onların inancının. Yani adam islama hiç hakaret dahi etmemiş olabilir hatta aksine doğru yolu gösteren vahabiliğin sapkınlık olduğunu anlatan islamın güzelliklerini anlatan bir yazı bile yazmış olabilir.

İslama hakaret etmiş ne var bunda falan demiyorum . Elbet ki inançlara hakaret eden cezalandırılmalıdır ,her inanca da saygı gösterilmelidir. Benim bu adamların sapkın inançlarıyla da alıp veremediğim yok ne halleri varsa görsünler istediklerini yapsınlar fakat bu yaptıklarını İslam için İslam adı altında yapmasınlar. Bu adamların yaptıklarının müslümanlıkla alakası yok dolayısıyla herkes bunun farkında olsun.

O ülkede senin sandığın gibi adil bir adalet yok, hala da islam ülkesi diyip duruyorsun orası islam ülkesi falan değil.

Müftüleri Fetva makamlarının, Suud imamların bir kaç kararı :

ABD elçiliğine saldırmak haramdır. (ırakta müslüman kadınlara tecavüz etmelerine ise kimse haramdır dememişti, hatta bizim sözde müslüman başbakan bir de abd askerleri için dua etmişti buradan hesaplayın bunların ne derece islama inandıklarını yada müslüman olduklarını)
1 yaşında kız çocuğu evlendirilebilir. ( teklifi bile cinayet sebebidir şunun)
Sokaklarda protestolar yapmak haramdır.( yayınladıkları her fetva sorgusuz sualsiz kabul edilsin arap baharından etkilenmesinler diye çıkarıldı)
Kadınların araba sürmesi haramdır. ( şeytanı aramızdan uzaklaştırdık dediler üstüne)

Aradıkça daha türlü maymunluklar kararlar çıkar.Nasıl işlerine geliyorsa öyle fetva yayınlıyorlar böyle din mi olur ? Kendi kitaplarını kendileri yazıyorlar , yönetim yanlısı kararlar alan fetva makamları da meşru değildir. Yani allahın kelamına uymuyorlar bunu da bırak kendileri kitabı yorumlayıp kendi fikirlerini allahın kelamı olarak insanlara duyuruyorlar. Bu adamlar cezalandırılması gerekirken çıkıp iyi yapmışlar bu yüzden denilmez.

Çocuklara tecavüzü evlilik adı altında yapıyorlar kuran da engel yazmadığı yönünde fetvalar verip bir de bu olayları meşru kılıyorlar. Yazması mı gerekir ?düşünesiniz diye size akıl verdik kaç kere yazıyor bir açın bakın.

Daha böyle nice ülkeler var sizin müslüman sandığınız halbuki alakaları bile yok.

Mesela :

mısır'da selefiler'in vaizi yasir burhami'nin verdiği bir fetva ile erkeklere, yaşamları tehlike altındaysa eşlerinin tecavüze uğramalarına seyirci kalmalarının caiz olduğunu söyledi ...

Suud bir imam çıktı kadınlar genç kızlar ÖSO askerleri ile gidin yatın cenneti kazanın cennet onların yataklarında diye öğütledi.

Bunlar bize uzak diyelim dibimizde Kıbrısi diye bir herif vardı, peşine de milyonlarca insanı takmış.

Müslüman dediğin şunların peşinden gidecek kadar aptal olmamalı araştırmalı soruşturmalı. Sorgulamak aklı kullanmak öğrenmek allahın emri daha ötesi var mı ?

Yani diyeceğim o ki her islam müslüman din diyene kanar onu samimi sanarsak,kararlarını yorumlarını fikirlerini yaptıklarını sorgulamazsak peşinden gider yaptıklarını hoş görürsek sonumuz şu herifin peşinden gidenler gibi olur

http://www.haberturk.com/yasam/haber/647646-sahte-seyhin-seks-dergahina-baskin

Sonradan Ekleme :

Şu meşhur "kahraman amerikan askerlerine dua" olayının da kanıtını istiyor genelde çoğu kimse onunda kanıtını ekliyeyim göbekten yazılmış olmasın o da

Kaynak WSJ Resmi sitesi : http://online.wsj.com/article/SB104907941058746300.html

Üye olmadan tam metni göremeyebilirsiniz, dilerseniz üye olup ulaşın kendiniz tercüme edin/ettirin ya da bütün sözlüklerde "My Country Is Your Faithful Ally and Friend" şeklinde başlığı arattığınızda tam metin ve tercümesine de ulaşabilirsiniz. Sözü söyleyenin imzasıyla yayınlanan bir makale ve başkasının sözlerine başkasının imzasını atmayacak kadar güvenilir bir kaynak.
Filistini bombalayan İsrail askerlerine dua etmek ile aynı şey benim gözümde.
Siyasi amaçla da yazmıyorum bunu sadece müslümanım diye dolaşan insanları kandıranların asıl yüzlerini görün diye yazıyorum.

IBRA IBRA Nothing Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)
Konu yine uçtu gitti. Arkadaşlar çokta agresif davranmamak gerek.Forum kurallarına uymak lazım :)
6- Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, hakaret içeren, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
Haklısın. @LikeSend
Rekomedya IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

MehmetARIK MehmetARIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 626
  • Beğeniler 13 / 260
  • Ticaret 2, (%100)

IBRA adlı üyeden alıntı

Her ne olursa olsun, düşünceleri paylaşmak suçtur demek saçma geliyor.

Hocam özgürlük kafana göre her istediğini her istediğin yerde söylemek ve yapmak değildir. Diğer düşüncülere saygılı olarak, kimseyi ya da hiçbir grubu aşağılamadan, kırmadan düşüncelerini paylaşmak her zaman ve her ülkede serbesttir.

Bakın ben müslümanlığı şu ve şu sebeplerden dolayı sevmiyorum diyen birisi ya da
Ben ateistim, hiçbir yaratıcının varlığına inanmıyorum diyen birisi hiçbir tepki çekmez. Ülkemizde bile televizyonlarda herkes ateist olduğunu itiraf edebiliyor.

Ama Danimarka'daki gibi peygamberimiz hakkında iğrençce karikatürler çizen birisi nasıl da tepki çekiyor. Kimse de ona sen özgürsün istediğiniz yapma hakkına sahipsin demiyor da diyemez de.

Herşeyin bir sınırı olduğu gibi özgürlüklerinde sınırı var. Adam eleştirmiştir ama eleştirininde bir boyutu var. Kalkıp hakaretler edip aşağıladıysa iş değişir.

Ama sonuçta çok ağır bir ceza olmuş orası doğru.
Rekomedya IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Bence ceza oldukça ağır olmuş ayrıca aşağılama kısmı kime göre yani adam direk küfür mü etmiş yoksa düzgünce eleştirmiş mi? Ayrıca İslamiyetin adını kirletiyor bu tür şeyler bence bir daha düşünülmeli o yazıyı okumadan bir şey söylemek çok yanlış olur ama her halükarda ceza bence ağır
IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

xrople xrople Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)

unalank adlı üyeden alıntı

her ne olursa olsun insan insandır eşşek gibi dövülmez hiç bir inanca sığmaz diye düşünüyorum bu şiddet...

Hocam tarih kitapları okursanız sırf hristiyanlardan daha temiz oldukları için yahudileri atalarının önünde canlı canlı yaktılar nedeni neydi ülkeyi veba götürüyordu bundan kurtulmakta temizlenmekten geçiyordu.

Ek Olarak: Bir abimizinde söylediği gibi hiçbir devlet ülkesini İslam şeriatı ile yönetmiyor.Fakat bu zulm hiçbir dinde yoktur diye söylemeyin neden yahudiler sırf kin için yaşıyor kendileri dışındaki herkes köleleri hristiyanlık ise dinini neden seçtiğini bilmeyen papaz ile görüştüm (Türk) ülke olayına gelecek olursak israil sırf kini yüzünden kudüsü almak istiyor bunun için binlerce masum öldürülüyor belki o masumlarda yahudiliği eleştirecek fakat vakit bulamadan oluyorlar ve ne ile kullanılması yasak olan misket bombalar ile hristiyanlık o kadar sömürgeci bir dinli kilise ne derse o olur küçücük ingiltere sömürge ile kendinden katça büyük ülkelere sahip peki nasıl yapıyor kilise ile kendini koruyor neyse ben düşüncelerimi yazdım bazılarına göre saçma bazılarına göre hayal kim ne derse desin buradaki konuyu sadece İslam dini üzerinden değerlendirmemek lazim çünkü İncil almancaya çevrildiğinde kilise çoğu kişiyi afaroz etmişti ve bu sadece tercüme etmekti hakaret edilseydi sonu ateş olurdu.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al