Ah bu canım ülkemde tek sorunumuz birbirimizi iyi dinlemiyor ve tam anlamadan zan ile hareket ediyor olmak, bir çok problemin ana temeli budur.

Değerli dostlar, başlık sade ve basit. Konuda gayet açık "Geliyoo arama sonuçlarında veya sonuç sayfasında ne gibi özelliklerin olmasını isterdiniz?" Burda geliyoo.com bitti lütfen eleştirilerinizi ve eksik gördüklerinizi bize bildirin demiyoruz ki! neden yanlış anlaşıldığımızı anlamaya çalışıyorum ama zor anlaşıcaz gibi gözüküyor :)

Biz kullanıcısına uzak bir arama motoru geliştirerek "Yaptık, kullanın" demek yerine birlikte karar verelim, şekillendirelim, ne olmasını istiyorsak buyrun kullanmak istediğiniz bir sisteme fikir olarakta olsa eklenmesini dilediğiniz özellikleri bizimle paylaşınız diyoruz.

Burda ben fikrimi bedava size mi vericem diyenler de olabilir, ne o fikir çakallığımı yapıyorsunuz diyen de olur ama gerek yok! herşey açık ve net paylaşmak istersen cevap hakkın var paylaşmak istemezsende zorla kimse bu konuya cevap yazdırtmıyor. Bu son yazdıklarım her fırsatta, her gördüğü başlığa bi aykırılık olsun diye cevap yazan arkadaşlarımıza, lütfen bunlara gerek yok. Bizim eleştirilere açık olmadığımız düşünülmesin, sadece konu başlığına uygun cevaplar alabilmek için bunları hatırlatmak istedim.

Eleştirmek için kalem bileyen değerli dostlarımız için biraz daha sabır etmelerini rica ediyoruz ve buyrun Geliyoo'yu artık açtık lütfen bize her türlü eksik gördüğünüz noktayı bildiriniz diyeceğimiz günü, o başlığı beklemenizi istirham ediyoruz.

Not: teknik çalışmalardan dolayı geliyoo.com bir süre aramaya kapalıdır.