khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Elinize sağlık, arşiv'de olması gereken eklentiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ziraat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir ara kullandığım publish diye bir eklenti vardı. Çok başarılıydı. Ancak şimdi bulamıyorum. Aslında wordpress'in kendi sitesi üzerinden açılan bloglarda halen yüklü ve kullanılabiliyor. Ama bir türlü temin edebileceğim adresi bulamıyorum. Tüm sosyal medyaları içinde barındırıyor. ve bir yazıyı istediğiniz tüm sosyal ağlara aynı anda aktarabiliyor.
Bulan varsa kullanabilir, ve hatta bulduğu adresi bana da yollayabilir. :rolleyes:
www.e-oyuncuyuz.biz
www.hncaci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ziraat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
altinediz adlı üyeden alıntı
Bir ara kullandığım publish diye bir eklenti vardı. Çok başarılıydı. Ancak şimdi bulamıyorum. Aslında wordpress'in kendi sitesi üzerinden açılan bloglarda halen yüklü ve kullanılabiliyor. Ama bir türlü temin edebileceğim adresi bulamıyorum. Tüm sosyal medyaları içinde barındırıyor. ve bir yazıyı istediğiniz tüm sosyal ağlara aynı anda aktarabiliyor.
Bulan varsa kullanabilir, ve hatta bulduğu adresi bana da yollayabilir. :rolleyes:
faruk ozk adlı üyeden alıntı
"Really simple Facebook Twitter share buttons" Ben şuan bu eklentiyi kullanıyorum. Araştıralım bakalım senin eklentiyi bulabilecekmiyim :D
Buldum ben kendi eklentimi:D Jetpack diye bir eklenti. Bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Ben daha öncede kullanıyordum. Şimdi tekrar kavuştum eklentiye. Çok başarılı bir eklenti olmakla birlikte birçok özelliği içinde barındıran bir servis.
www.wordpress.com 'a üye olmanız gerekiyor. Üyeliğiniz ile aktifleşiyor. Memnun kalacağınıza eminim. Ben çok memnunum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.e-oyuncuyuz.biz
www.hncaci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Jetpack güzel bir eklenti zamanında bende kullanmıştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ziraat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal Medya eklentisi içinde güzel ve yerinde bir uygulama. Hem blogunuzda yazılan yazıların aynı anda Sosyal Medya hesaplarınızda olmasını sağlıyor. Hem de blogunuzda yayınladığınız yazılarınızı başkalarının kendi Sosyal Medya hesaplarında ya da mail ile başkalarına paylaşımını sizin sitenize link vererek yerine getiriyor. E tabi daha öncede söylediğim üzere bunun yazı sıra site ziyareti analizinden tutunda yorumlamaya kadar ve hatta ceo ve mobil siteye kadar bir çok hizmeti de beraberinde getiriyor. İndirebilmeniz için işte adres:
http://wordpress.org/plugins/jetpack/
www.e-oyuncuyuz.biz
www.hncaci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sigorta
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Digg Digg eklentisini TW aracılığıyla kuracak yardım sever bir webmaster arıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-