ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
HAyırlı olsun.Bu alanda tutunmak zor ama kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema gayet güzel. İçerik oldukça az. Kaliteli içerik üretmeye yoğunlaşmanızı öneriyorum.
Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alan adınız çok hoşuma gitti hitiniz ve makale sayınız diğer arkadaşların dediği gibi biraz düşük. Ek olarak şuan sitenizde bulunan tasarım kişisel bloglara daha güzel olur gibime geliyor, sitenize güzel hoş bir portal teması bulursanız ziyaretçilerin ilgisini biraz daha fazla çekebilirsiniz.
Kolay gelsin, başarılar. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu temayı her kim veya kimler yapmışsa hakikatten tebrik etmek lazım. themeforestte satışa sunulsaydı rahat 1.000 rakamını aşardı bence. senin sitene gelecek olursak göründüğü kadarıyla iyi gidiyor. tek dezavantajın piyasada çok fazla teknoloji sitesi olması. bunların arasından sıyrılabilir misin bunu zaman gösterecek. başarılar. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Makalelerinizi okumadım kalitesine bir şey diyemem fakat temanızı beğendim daha önce de burada denk gelmişti. Hit konusuna gelince eminim o 30'u bir yerlere paylaşım yaparak çekiyorsunuz. Mesela bu konu bile bir sürü çekmiştir. Yani hit konusuna da bir şey diyemeyiz arama motorlarından ne kadar geliyor asıl o önemli.
Özetle profesyonel duruyor bu şekilde devam edin çok daha gelişeceğine eminim.