peygamberimiz savaştığı kafirleri bile okuma yazma bilmeyenleri okur yazar yapmaları karşılığında serbest bırakmışken bunlar hangi vasıfla böyle bir vandallık yapabiliyor. insanlara zorla bir şeyi sevdirtemezsiniz. ama kolayca nefret ettirebilirsiniz.

prens ve krallar altınların, cariyelerin içinde yüzüp bu dünyadaki cennet tabirini sonuna kadar yaşarken kendi halkı sefalet içinde ölüyor. Irakta 3 milyon sivil katledildi, kadınların ırzına geçildi, Kuranla dalga geçildi, çocuklar bebekler vahşice öldürüldü. bunlara seyirci kalanlar, destekleyenler, ses çıkaramayanlar, gücü yetmeyenler şimdi iyi ya da kötü yazı yazmış birine kırbaç cezası gibi orta çağ zihniyetiyle aşşağılıyorlar.

kafir dedikleri, şeytan dedikleri insanların icatlarıyla bugün hayatımız, çağımız aydınlandı/aydınlanıyor.

ben müslümanım, ben hristiyanım, ben yahudiyim demekle iyi bir insan olunsaydı emin olun dünya cennete dönerdi. ne savaşlar olurdu, nede para insan hayatından daha değerli hale gelirdi. şahsen ateistte olsa eğer iyi bir insansa alnını öperim. inancı sadece kendini bağlar Allahla onun arasında. tabi bu benim düşüncem.