her ne olursa olsun insan insandır eşşek gibi dövülmez hiç bir inanca sığmaz diye düşünüyorum bu şiddet...
Hocam tarih kitapları okursanız sırf hristiyanlardan daha temiz oldukları için yahudileri atalarının önünde canlı canlı yaktılar nedeni neydi ülkeyi veba götürüyordu bundan kurtulmakta temizlenmekten geçiyordu.
Ek Olarak: Bir abimizinde söylediği gibi hiçbir devlet ülkesini İslam şeriatı ile yönetmiyor.Fakat bu zulm hiçbir dinde yoktur diye söylemeyin neden yahudiler sırf kin için yaşıyor kendileri dışındaki herkes köleleri hristiyanlık ise dinini neden seçtiğini bilmeyen papaz ile görüştüm (Türk) ülke olayına gelecek olursak israil sırf kini yüzünden kudüsü almak istiyor bunun için binlerce masum öldürülüyor belki o masumlarda yahudiliği eleştirecek fakat vakit bulamadan oluyorlar ve ne ile kullanılması yasak olan misket bombalar ile hristiyanlık o kadar sömürgeci bir dinli kilise ne derse o olur küçücük ingiltere sömürge ile kendinden katça büyük ülkelere sahip peki nasıl yapıyor kilise ile kendini koruyor neyse ben düşüncelerimi yazdım bazılarına göre saçma bazılarına göre hayal kim ne derse desin buradaki konuyu sadece İslam dini üzerinden değerlendirmemek lazim çünkü İncil almancaya çevrildiğinde kilise çoğu kişiyi afaroz etmişti ve bu sadece tercüme etmekti hakaret edilseydi sonu ateş olurdu.