Bakan ölenleri şehit ilan etti, bir önceki bakan da "güzel öldüler" demişti başka bir denkleri de bu işin kaderinde var ölüm demişti.
Profesör çıkarmışlar tv ye madenin sahibi holdingi yalaya yalaya bitiremedi , tatlı tatlı ölürler dedi .
Devletin sözde haber ajansı yalakalık organı : Soma Kömür İşletmeleri:"Alınan en yüksek ve sürekli denetimde olan tedbirlere rağmen yaşanan kazaya anında müdahale gerçekleştirildi" yani kaza haber değeri bile taşımıyor alınan önlemlermiş müdahaleymiş bunun reklamını kaza haberinden önce bildirdiler.
Sendikalar içeride 500+ insanın olduğunu söylüyor , bölge halkı da aynı bilgileri veriyor , devlet ise hala 17 can kaybından hala 4 yaralıdan bahsediyor . Bunda bile yalan söylüyorlar yalakalık yapıyorlar. Bütün bilgileri halka çarpıtarak iletiyorlar.
Bazı sendika başkanları çıkmış utanmasalar işçiler toplu intihar etmiş diyecek kadar holdingi koruyorlar o yönde yalama yalama açıklama yapıyorlar.

Daha 10 gün önce meclise bir parti bu bölgedeki Soma da ki madenlerin denetimi araştırılması için soru önergesi vermiş eksiklikler olduğunu düşünmüş ve mecliste mhp chp bdp hdp araştırılması yönünde oy kullanırken bu namussuzlar yine araştırılmasına gerek yok diye öneriyi reddetmişler. Şimdi de tvlerde çıkıp acı haberdi şehitti kaderdi allahtı konuşuyorlar .

Öneriyi geçtim herşeyi geçtim ihmal varmış yokmuş akla ne geliyorsa geçtim , şurada insanlara doğru bilgiler neden verilmiyor ? Neden sendikalardan ailelerden bilgi aramak zorunda kalıyor insanlar ?
Yakın bir arkadaşım bölgede bir hastaneden haber almış bahsettikleri ölü sayısının 3 katı sadece bizim hastaneye geldi neden yalan söylüyorlar anlamıyorum diyor , manisa belediye başkanı çıkıp doğruları söylüyor 157 cenaze çıktı bölge içinde kendi ekibimizden net ve kesin bilgi diyor.

Son dk olarak geçiyorlar Manisa Belediye Başkanı açıkladı :

157 can kaybı
20 nin üstünde yaralı

Yine tv ye çıktı maymunun biri kaderdi şehitti ...

Bu arada sendika başkanlarının konuşmalarını izlediğimde 20 tanesi çıktı ve sadece 2 tanesinin dürüstçe konuştuğunu görebildim , eğer işçilerin hakkını savunmak da bu diğerlerine böyle 18 sendika başkanı gibi yalakalara kaldıysa vah o işçinin de haline.

Görün ki zerre de değerimiz yok şehit mehit diye 2 ailesini pohpohlarlar yok yere 3-5 ustabaşı ceza alır başka da kimseye yine bir bok olmaz daha dün idodan ondan bundan bahsetmiştik bu gün bunlar yaşandı . Allah can güvenliği olmayan işlerde çalışanların yardımdıcısı olsun çünkü başka kimsenin umrunda değiller ...