Route666 adlı üyeden alıntı

Çok güzel açıklama yapmışsınız hocam çok teşekkürler. Bu konuda sıkıntı yaşamayacağım gibi gözüküyor. Peki Webmastertools, Analytics, Yandex gibi verileri toplayan sistemler de çok fazla veri kaybı yaşar mıyım? Sonuç olarak buralara blogspot uzantısı ile kayıt oldum. Bu sistemlerde ne gibi bir düzenleme yada değişiklik yapmam gerekecek? Tekrardan yardımınız için teşekkürler.

Webmastertools'a sitenizi yeni adıyla tekrar eklemeniz gerekir. Webmastertools kullandığınız gmail hesabınızda aynı zamanda blogger sitenizi barındırıyorsanız onay gerekmeden direk ekleyebiliyorsunuz diyebiliyorum.

Analytics kodunuz şablonunuzda yer aldığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat olursada Analyticsten yeni kod alabilirsiniz. Zaten çok basit bir işlem.

Yandex hakkında hiçbir fikrim yok fakat arama motoru açısından soruyorsanız eğer ping sitelerini kullanarak Google dışındaki arama motorlarına sitenizin sayfalarını indexletebilirsiniz.

Not: Ping aşırı kullanımda zararlı olabilmektedir. Dikkatli kullanılması gerekir.

Tekrardan iyi forumlar...