Değerli Yorumun için Sana Teşekkür Ederim.
Şimdi böyle bir durum var, İstanbul'da Çok meşhur REİNA isimli gece club'u var ve adressi www.reina.com.tr , peki www.reina.club olsaydı daha anlamlı olmamızdı acaba, yanılıyor muyum.
Bu Arada, www.reina.club Alan Adı boşta, param olsaydı onuda satın alırdım :)
Şimdi böyle bir durum var, İstanbul'da Çok meşhur REİNA isimli gece club'u var ve adressi www.reina.com.tr , peki www.reina.club olsaydı daha anlamlı olmamızdı acaba, yanılıyor muyum.
Bu Arada, www.reina.club Alan Adı boşta, param olsaydı onuda satın alırdım :)
önemli değil :) bir çok jenerik ve marka isimleri boşta. fakat ne kadar tercih edilir burası muamma. reinanın hali hazırda domaini varken .club'ı tercih edeceklerini hiç sanmıyorum. bence gereksiz. reina veya diğer markaların bu domainleri tercih edip sizlerden para karşılığı satın almasının ihtimali, sayısal lotoyu kazanma ihtimali gibi bence. :) ama tercih sizin.
markaları gereksiz domainler de reglemek inanın ki boşa giden para benim gözümde. ancak elinizde çok sağlam com net org jenerik isim olursa o zaman iş değişir tabi. kaldıki artık şirketler bu domainlere verecekleri yüksek ücreti jenerik domaine değil kendi uydurdukları isimleri markalaştırma yolunda, reklam giderleri olarak kullanıyorlar. misal, marka.com.tr nin değeri 250.000 lira olsun, adamlar 10 liraya markafoni.com alıp 250.000 liralık reklam yapmayı tercih ediyorlar. :)